Fenerbahçe Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe'de ilk resmi başkan adayını açıkladı!

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe'de ilk resmi başkan adayını açıkladı!

09.05.2024 - 18:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın resmi olarak Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçede ilk resmi başkan adayını açıkladı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Haziran ayında gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerine dair konuştu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'a açıklamalarda bulunan Şekip Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın adaylık sürecinin tamamlandığını dile getirdi. Şekip Mosturoğlu yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

"Sadettin Saran'ın başvurusu bizden evvel yapılmış divan kuruluna. Biz inceledik dosyayı, hem yüksek divan kurulu hem sicil kurumundan geçirilmiş. Elimizde bitirilmiş bir süreç var. Sadettin Saran, resmi bir aday. Altında önerenlerin olduğu 500'den fazla imzası var. 24 Mayıs, Fenerbahçe başkan adayları için son başvuru tarihi."

Sadettin Saran daha önce yaptığı açıklamada mevcut başkan Ali Koç'un aday olması durumunda seçimlerden lehine çekileceğini duyurmuştu. Sadettin Saran daha sonra Ali Koç'a cuma gününe kadar süre vermiş ve kararını vermemesi durumunda kayıtsız, şartsız aday olacağını belirtmişti.

Yazarlar