Almanya Bundesliga Sacha Boey'e kötü haber! Bayern Münih'ten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

Sacha Boey'e kötü haber! Bayern Münih'ten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

13.03.2024 - 08:20 | Son Güncellenme:

Ocak ayında Galatasaray'dan 30 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Bavyera ekibinde forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sakatlığını atlatan Boey, 8-1 biten Mainz maçında süre bulamadı. Bayern Münih gelecek sezon Bundesliga'ya damga vuran yıldız oyncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Sacha Boeye kötü haber Bayern Münihten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

Galatasaray'dan 30 milyon euro net bonservis ve 5 milyon euroluk bonuslar karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Almanya'da beklentilerin altında kaldı. İtalya'da oynanan Lazio maçından sonra sakatlanan ve geçtiğimiz hafta sonu oynanan Mainz maçında geniş kadroya dahil edilen Sacha Boey, Bavyera ekibinde süre bulmakta zorlanıyor.

Haberin Devamı

Gelecek sezon yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Bayern Münih, Sacha Boey'in bölgesine 40 milyon euroluk transfer yapmayı planlıyor. Bayern, Bundesliga'ya damgasına vuran yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Sacha Boeye kötü haber Bayern Münihten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

ALMAN BASINI DA DUYURDU

Alman basınında yer alan haberlere göre 23 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih'e uygunluğu kulüp içinde sorgulanır oldu. Oyuncunun hızı ve temposundan memnun olunduğu ancak teknik ve taktik açıdan yetersiz göründüğü belirtildi.

Sacha Boey'in şu ana kadar Bayern Münih'te kalitesini gösteremediği ve kulüp içinde oyuncunun takıma uygunluğu konusunda şüpheler oluştuğu ifade edildi. Bu durumun, futbolcunun Bavyera ekibindeki süresini kısaltabileceği savunuldu.

Fransız futbolcuya, gelecek sezon takımdaki futbolcular ile gireceği forma rekabetinde fazla şans tanınmadı. Joshua Kimmich, Noussair Mazraoui, Konrad Laimer ve Leverkusen'deki kiralık döneminden Bayern'e dönecek Josip Stanisic gibi isimler arasında işinin zor olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Sacha Boeye kötü haber Bayern Münihten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

KİRALIK OLARAK AYRILABİLİR

Sacha Boey'in Münih'teki süresinin yakında sona ermesi 'oldukça muhtemel' olarak değerlendirildi, kırmızı-beyazlıların formasını altı ay giydikten sonra başka bir takımın yolunu tutabileceği ima edildi.

Sacha Boey Bayern Münih'ten ayrılması durumunda sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandıracak. Transfer sürecinde Galatasaray'dan yapılan açıklamada, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu.

Sacha Boeye kötü haber Bayern Münihten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

BAYERN, FRIMPONG'U İSTİYOR!

Bild'de yer alan habere göre Bayern Münih, Bayer Leverkusen ile Budnesliga'ya damga vuran sağ bek Jeremie Frimpong'u kadrosuna katmak istiyor. Habere göre Bayern'in yönetim kurulu üyesi Max Eberl, Bayer Leverkusen'den Jeremie Primpong'u transfer etmeyi çok istiyor. Bild'de yer alan haberin detayında Frimpong'un sözleşmesinde 40 milyon euroluk serbest kalma maddesinin bulunduğu ifade edildi.

Jeremie Frimpong'un ilk tercihinin Premier Lig olduğu vurgulanırken Xabi Alonso'nun Bayern Münih'e geçmesi durumunda Frimpong'un da kararının değişebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Jeremie Frimpong, Bayer Leverkusen ile bu sezon toplamda 31 maça çıkarken 10 gol atıp 10 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Hollandalı futbolcunun güncel piyasa değeri 50 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Bayern Münih'in ayrıca Fulham forması giyen Joao Palhinha'yı transfer etmek istediği vurgulandı. Palinha bu sezon başında Bayern'e transfer olacaktı fakat evraklar yetişemediği gerekçesiyle transfer iptal olmuştu.

Sacha Boeye kötü haber Bayern Münihten 40 milyon euroluk transfer hamlesi

Yazarlar