Basketbol Real Madrid'e bir Türk daha! Arda Güler'den hoş geldin mesajı

Real Madrid'e bir Türk daha! Arda Güler'den hoş geldin mesajı

07.08.2023 - 17:30 | Son Güncellenme:

Türk basketbolunun unutulmaz isimlerinden İbrahim Kutluay'ın Anadolu Efes'te forma giyen oğlu 14 yaşındaki Ömer Kutluay, Real Madrid'e transfer oldu. İşte detaylar...

Real Madride bir Türk daha Arda Gülerden hoş geldin mesajı

Arda Güler transferi sonrası Real Madrid, bir Türk sporcuyu daha bünyesine kattı.

Haberin Devamı

Basketbol dünyasının unutulmaz isimlerinden İbrahim Kutluay'ın Anadolu Efes'te forma giyen oğlu 14 yaşındaki Ömer Kutluay, Real Madrid basketbol takımının altyapısına transfer oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İbrahim Kutluay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlunun yeni macerasına destek verdiğini belirtti.

İbrahim Kutluay sosyal medyasında oğlunun transferi ile ilgili olarak, "Sporculuk hayatımda başarının ve heyecanın her türlüsünü yaşadığımı düşünüyordum ama insanın oğlunun macerasına tanıklık etmesi bambaşka bir duyguymuş. Cesaretle çıktığın bu yeni yolculuğunda, hayallerinin peşinden giderken sonuna kadar yanındayım oğlum. Dünyanın en büyük kulübünün formasını giyeceğin için seninle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Real Madride bir Türk daha Arda Gülerden hoş geldin mesajı

ARDA GÜLER'DEN HOŞ GELDİN MESAJI

Real Madrid altyapısına transfer olan Ömer Kutluay için Arda Güler de hoş geldin mesajı paylaştı. Paylaşımda Arda Güler, "Ömer, merhaba kardeşim. Transferini duydum, hayırlı uğurlu olsun. İnsaşşalh her şey gönlünce olur. Kendine çok dikkat et." ifadelerini kullandı.