İspanya La Liga Real Madrid'de Toni Kroos ve Luka Modric krizi! İsyan bayrağı açtılar

Real Madrid'de Toni Kroos ve Luka Modric krizi! İsyan bayrağı açtılar

29.09.2023 - 18:18 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga devlerinden Real Madrid'de yıldız futbolcular Toni Kroos ile Luka Modric'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Real Madridde Toni Kroos ve Luka Modric krizi İsyan bayrağı açtılar

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid'de Toni Kroos ve Luka Modric hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basınından The Athletic'in haberine göre; Luka Modric ile Toni Kroos, bu sezon Real Madrid'de kendilerine verilen rollerden memnun kalmadı.

Haberin Devamı

Real Madrid formasıyla bu sezon sadece Atletico Madrid'e karşı birlikte maça başlayan ikilinin üst seviyede futbol oynayabileceklerine inandıkları ve daha fazla maça ilk 11'de başlamak istediği kaydedildi.

Real Madridde Toni Kroos ve Luka Modric krizi İsyan bayrağı açtılar

Öte yandan Toni Kroos ve Luka Modric'in yaşları hakkında yapılan yorumlardan rahatsız oldukları belirtildi. Toni Kroos'un 33, Luka Modric'in ise 38 yaşında olmasına rağmen bu ikilinin hala en üst düzeyde rahatlıkla performans verebileceklerini düşündükleri vurgulandı.

Luka Modric bu sezon Real Madrid'de 7 maça çıktı ve toplamda 287 dakika sahada kaldı. Toni Kroos ise 8 müsabakada oynadı ve 360 dakika forma şansı buldu.

Luka Modric ile Toni Kroos'un Real Madrid ile olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek.

Haberin Devamı

Yazarlar