Pendikspor Pendikspor'da Fatih Tekke'den sonra Rıza Çalımbay da olmadı

Pendikspor'da Fatih Tekke'den sonra Rıza Çalımbay da olmadı

11.10.2023 - 17:46 | Son Güncellenme:

Osman Özköylü ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Pendikspor, Fatih Tekke'den sonra Rıza Çalımbay'la da görüşmelerden sonuç alamadı.

Pendiksporda Fatih Tekkeden sonra Rıza Çalımbay da olmadı

Trendyol Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Pendikspor, teknik direktör Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına başladı. İstanbul temsilcisi teknik direktör adayları ile görüşmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Tekke'den sonra Çalımbay da olmadı

Fanatik'in haberine göre daha önce Fatih Tekke ile imzadan dönen Pendikspor, Rıza Çalımbay'ın kapısını çaldı. Pendik yönetimi, Sivasspor'dan ayrılan tecrübeli teknik adam ile yaptığı ilk görüşmeden sonuç alamadı.

60 yaşındaki Rıza Çalımbay, Pendikspor'un yaptığı teklife sıcak bakmadı. Çalımbay, Haziran ayında 4 yıl önce imza attığı Sivasspor ile Haziran ayında yollarını ayırmıştı.

Pendiksporda Fatih Tekkeden sonra Rıza Çalımbay da olmadı

2 sezon önce Türkiye Kupası'nı kaldırdı

Sivasspor'da kısıtlı bütçeyle önemli başarılara imza atan Rıza Çalımbay, 2021/22 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı. Yiğidolar, finalde karşılaştığı Kayserispor'u 3-2 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Antrenörlüğe Beşiktaş'ta başladı

Rıza Çalımbay, futbolculuğa olduğu gibi antrenörlüğe de Beşiktaş'ta başladı. 2000/01 sezonunda Siyah-Beyazlılar'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Çalımbay, Göztepe, Denizlispor, Ankaragücü ve Çaykur Rizespor gibi takımlarda teknik direktörlük yaptıktan sonra Siyah-Beyazlılar'a birinci adam olarak geri döndü. 2005 yılının Ocak ile Ekim ayları arasında Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan Çalımbay, çıktığı 31 maçın 18'ini kazandı. Kara Kartal o dönem 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay: Teklif gelirse hazırız

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası gündeme gelen Rıza Çalımbay, Skorer'e yaptığı açıklamada, "Şu anda her şey taze. Bana gelen teklif yok. Ancak teklif gelirse her zaman göreve hazırız" ifadelerini kullanmıştı.

Yazarlar