Dünyadan Futbol PAOK'ta Razvan Lucescu'dan Panathinaikos suçlaması! 'Rezaletti'

PAOK'ta Razvan Lucescu'dan Panathinaikos suçlaması! 'Rezaletti'

29.01.2024 - 01:39 | Son Güncellenme:

Yunanistan Süper Ligi'ndeki derbide Panathinaikos'u 2-1 mağlup ederek zirveyi yeniden devralan PAOK'ta teknik direktör Razvan Lucescu açıklamalarda bulundu.

PAOKta Razvan Lucescudan Panathinaikos suçlaması Rezaletti

PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu, Panathinaikos'u 2-1'lik skorla geçtikleri mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Hakem performansını rezalet olarak nitelendiren Razvan Lucescu, "Taktiksel olarak mükemmel oynadık. Fedakarlık yaptık, çok çaba gösterdik, oyunu kontrol ettik ve Panathinaikos'tan daha fazla şans bulduk. Kazanmamız adil sonuç oldu. Hakem konusuna gelecek olursak; rezaletti! Norveçli hakem Rohit Saggi, penaltı olmayan bir pozisyonda penaltı vererek Panathinaikos'u maçın içine çekti" ifadelerini kullandı.

Hakemlerle ilgili eleştirilerini sürdüren Razvan Lucescu, "Ayrıca, Panathinaikoslu bir oyuncuya ikinci sarı kartı vermeyin oyunda tuttu. O oyuncu, son anlarda eşitliği sağlayabilirdi. Bize yapılan faulleri de çalmadı. Başka bir ülkeden gelen hakemin bir takıma karşı neden böyle bir tutum sergilediğini anlamıyorum. Hakemlerin bu kararlarla ligin dengesini bozulabileceğinin farkında olup olmadıklarını anlayamıyorum" diye konuştu.