Galatasaray Ozan Kabak Almanlar'ı mest etti! İkinci kez başardı

Ozan Kabak Almanlar'ı mest etti! İkinci kez başardı

22.08.2022 - 12:18 | Son Güncellenme:

Bundesliga ekibi Hoffenheim'ın Schalke'den transfer ettiği Ozan Kabak performansıyla konuşulmaya devam ediyor. Milli futbolcu üst üste ikinci kez aynı başarıyı tekrarladı.

Ozan Kabak Almanları mest etti İkinci kez başardı

Geçen sezonu Norwich City'de kiralık olarak tamamlayan ve sezon başında Hoffenheim'a transfer olan Ozan Kabak performansıyla adından söz ettiriyor. Almanların büyük beğenisini kazanan milli futbolcu üst üste ikinci kez aynı başarıyı tekrarladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY ALTYAPISINDA YETİŞTİ
Ozan Kabak'ın profesyonel kariyeri Galatasaray altyapısında başladı. Fatih Terim'le birlikte A takımda forma şansı bulan Ozan Kabak, 2018-2019 sezonu devre arasında 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'a imza attı. Schalke kısa bir süre sonra 15 milyon euro ödeyerek Ozan Kabak'ı kadrosuna kattı. Genç futbolcu, Liverpool'un ilgisini çekti ve Premier Lig devine imza attı. Ozan Kabak geçtiğimiz sezonu da Norwich City'de kiralık olarak geçirdi.

5 MİLYON EURO ÖDENDİ
22 yaşındaki oyuncunun adı Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılırken Hoffenheim'ın yolunu tuttu. Bundesliga ekibi bu transfer için Schalke'ye 5 milyon euro ödedi. Ozan Kabak'la 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Başarılı stoperin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

HOFFENHEIM'DA KENDİNİ BULDU
Milli futbolcu Ozan Kabak Hoffenheim formasıyla sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. 22 yaşındaki stoper 4 maçta 2 gol, 1 asistlik performansıyla yıldızlaştı. Temsilcimiz Kicker tarafından Leverkusen maçındaki performansıyla haftanın 11'ine seçildi.

18 yaşında 11 milyon Euro'ya Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak Schalke, Liverpool ve Norwich City'de istediği performansı sahaya yansıtamamıştı. Ancak yıldız futbolcu sezon başında geldiği Hoffenheim'da dikkatleri üzerine çekiyor.

İKİNCİ KEZ HAFTANIN 11'İNDE
Ozan Kabak 3. haftası geride kalan Bundesliga'da Almanların ünlü spor gazetesi Kicker tarafından 2. kez haftanın 11'ine seçildi. Bu sezon 3 maçta da sahaya 11 çıkan ve 90 dakika sahada kalan Milli yıldızımız Hoffenheim'ın Bochum'u 3-2 yendiği maçta attığı golle dikkat çekerek haftanın 11'ine girmişti.

Ozan Kabak Almanları mest etti İkinci kez başardı

LEVERKUSEN'İ DEPLASMANDA DEVİRDİLER
Hoffenheim Bundesliga'nın 3. haftasında Bayer Leverkusen'i deplasmanda 3-0 yenerken Ozan Kabak yine 90 dakika sahada kaldı. Milli futbolcu Andrej Kramaric'in attığı ikinci golde asisti yapmasının yanı sıra sahanın en iyi performans gösteren isimlerinden oldu.

TOPLAM BONSERVİS 37 MİLYON EURO
Geçen sezonu Premier Lig ekiplerinden Norwich'de kiralık olarak geçiren Ozan Kabak sezon başında 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hoffenheim'a transfer olmuştu. 22 yaşındaki oyuncuya şimdiye kadar toplamda 37 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

TARAFTARLARDAN DESTEK
Ozan Kabak'ın performansı Almanya'da kısa süre içerisinde gündem oldu. Hoffenheim taraftarları, 22 yaşındaki oyuncuya başarı dileklerinde bulundu. Ozan Kabak'la ilgili çok sayıda övgü dolu yorum yapıldı.