Pendikspor Osman Özköylü'den istifa açıklaması: Hiçbir yere gitmiyorum

Osman Özköylü'den istifa açıklaması: Hiçbir yere gitmiyorum

07.10.2023 - 17:22 | Son Güncellenme:

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Osman Özköylü istifa etmeyi düşünmediğini aktardı.

Osman Özköylüden istifa açıklaması: Hiçbir yere gitmiyorum

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maça çok iyi hazırlandıklarını anlatarak, "Kendi stadımızda ilk maç olması itibarıyla tarihi bir gündü. Bu seneki ilk iç saha maçımızı kazanmayı çok istiyorduk. İhtiyacımız olan 3 puanı çok istiyorduk. 5 oyuncumuz eksikti. Hamle şansımız kısıtlıydı. Oyuncular elinden geleni yapmaya çalıştı. Yenen erken gol var. Maça gol yiyerek başlayınca var olan enerjiniz darbe alıyor. Motivasyonunuz etkileniyor. Buna rağmen oynamaya çalıştık. Rakip ceza sahasında etkili olmaya çalıştık. Birkaç pozisyon haricinde etkili olamadık. İkinci yarı sistem değişikliği yaptık. 2-2’ye getirdik. Dönecek mi derken bir anda yediğimiz gol var. Bence golden önce Murat’a yapılan hareket faul olarak gördüm. O top gol oldu. Her şeyi hakeme bağlamıyoruz. Maçı kazanmayı umut ederken bir anda 3-2 geriye düştük. O bizi çok etkiledi oyun gücümüz zayıfladı" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HİÇBİR YERE GİTMİYORUM"

Hakkında çıkan istifa söylentileriyle ilgili konuşan Özköylü şunları kaydetti:

"Bir problem olduğunu bilsem asla kulübe zarar vermek istemem. Biz bu kulübü bebekken aldık, 2 senede buraya taşıdık, büyük emek harcadık. Bu takımın başarısı için uğraşıyoruz. Kimse bize küfür etsin diye değil. Biz savaşmaya mücadele etmeye devam edeceğiz. Ne zaman bir şey yapamayacak olsam zaten o zaman oturur konuşuruz. Bu takım benim çocuğum, çocuğumu terk etmem. Doğru oynuyoruz. İyi oynuyoruz ama maalesef basit hatalar yapıyoruz. Kazanmayı biz de hak ettik ama şans onlardan yanaydı. Mücadeleye devam edeceğiz. Bu ligde bu takımı biz tutacağız. Hiçbir yere de gitmiyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu kulüp benim çocuğum. Çocuğumu terk etmeyeceğim."

Haberin Devamı

Osman Özköylü, Oscar Romero'nun el bileğinin kırıldığını ve takıma dönüş tarihinin net olmadığını aktardı.

Yazarlar