Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Kasımpaşa sezona çok iyi başlamıştı. Trezeguet, Diagne, Eduok üçlüsü,geriden Pavelka 'nın da desteği ile müthiş maçlar çıkarttı. Defansları zaten sorunsuzdu. Josue Sa ile iyi de bir stoper aldılar. Sadiku ve Khalili 'nin birbirini iyi tanıması da takımı güçlendiriyordu.

Ancak Eduok ve Diagne 'nin aynı anda ayrılması sonrasında bir türlü o eski formlarını yakalayamadılar. Takviyeler de yaptılar. Heinz, Hajradinovic, Perica gibi isimler aslında gelecek vaadeden isimler. Fakat takımda Trezeguet 'in dilinden anlayan isim sayısı azaldı. Bunu aşmaları lazım...

Haberin Devamı

Fenerbahçe ise Dirar'ı kazanmakla çok doğru bir iş yaptı. Roman'ı da yeniden kazanabilirler mi? Aatıf Rize de kendini yeniden buldu... Bekleyip görmeli...

Valbuena dün ilk onbirdeydi. En doğru yerde. Fenerbahçe sürekli top çeviren ve geriye oynayan bir takım olmamalı. Örneğin Soldado'nun yanında ; Papis Cisse benzeri bir isim ve Junior Fernandez benzeri bir kanat oyuncusu olsa rakip takımlar fazlasıyla etkilenir.

Kasımpaşa maçının başlarında Soldado 'nun direkten dönen topu Fenerbahçe ' de görmediğimiz pozisyonlardan biriydi. Takım her zaman ileriyi düşünmeli. Soldado çok iyi niyetli ve yetenekli. Ancak desteklenmesi lazım,şansını yenmesi de. Fenerbahçe'nin bu tarz kontraatakları her zaman denemesi de gerekli.

Kasımpaşa 'nın golü için ne söylemeli? Fenerbahçe kalecisi bu tarz basit goller yememeli diyebiliriz belki. Golden sonra Valbuena'nın ortasında Elif 'in kafa vuruşuyla gol geldi. Valbuena her zaman pozisyon arayan isim. Bu yüzden dün güzel fotoğraf verdi yeniden.

Valbuena sadece pozisyon araştırmıyor aynı zamanda Hasan Ali'yi de destekliyor . Dirar da güzel koşular yapabiliyor topun yaklaştığı bölgelere. Frikik golünde ise takımı bir kez daha kendi etrafında topladı.

Oyuna sonradan giren Mehmet ile Fenerbahçe atakları zenginlik kazandı ve Soldado bu kez şansızlığını yendi.

Fenerbahçe seneye gerçekten Comolli ile devam etmek istiyorsa özellikle forvetini güçlendirmeli.