Beşiktaş Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi

Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi

26.04.2024 - 10:41 | Son Güncellenme:

Teknik direktörlük için Nuri Şahin'le görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, genç hocanın Dortmund'daki geleceğinin şekillenmesini bekliyor.

Nuri Şahinden Beşiktaşa yanıt Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi

Fernanado Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor.

Haberin Devamı

"SEZON SONU GÖRÜŞELİM"

Takvim'in haberine göre eçtiğimiz gün Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcılığını yapan Nuri Şahin ile temas kuran Siyah- Beyazlılar'ın genç çalıştırıcıdan "Sezon sonu görüşelim" yanıtını aldığı öğrenildi.

Şahin'in, Alman ekibindeki geleceğinin henüz belirsiz olması nedeniyle bu kararı aldığı ve Terzic'in takımdaki geleceğine göre bir karar vereceği ifade edildi.

Sezon sonu Dortmund'un başına geçmesi beklenen Şahin'in bu ihtimalin gerçekleşmemesi durumunda Beşiktaş ile resmi görüşmelere başlayacağı da gelen haberler arasında.

İLK SIRADA YER ALIYOR

Sezon ortasında Antalyaspor'dan ayrılıp eski takımı Dortmund'da Terzic'in yardımcılığını üstlenen genç çalıştırıcı Antalyaspor'a oynattığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çekmişti. Şahin, Beşiktaş'ın yerli teknik adam listesinde ilk sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

HASAN ARAT GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Ertan Süzgün'ün haberine göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Habere göre iki taraf yeni sezonla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Edin Terzic'in Borussia Dortmund ile devam etmesi durumunda Nuri Şahin'in Beşiktaş'a sıcak bakabileceği ifade edildi. Listede Nuri Şahin dışında da adaylar bulunuyor.

Yazarlar