Magazin Neymar'ın aldatma sözleşmesi ortaya çıktı! Maddeler 'yok artık' dedirtti

Neymar'ın aldatma sözleşmesi ortaya çıktı! Maddeler 'yok artık' dedirtti

29.11.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'de forma giyen Neymar'la ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun, ünlü bir cinsel içerik üreticisinden çıplak fotoğraf istemesinin ardından ilişkisi sona erdi.

Neymarın aldatma sözleşmesi ortaya çıktı Maddeler yok artık dedirtti

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'in yıldızı Neymar'la ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bruna Biancardi ile kısa süre önce bir bebek sahibi olan Neymar, sevgilisinden ayrıldı. Bruna Biancardi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ayrılık haberini resmen doğruladı.

Haberin Devamı

Neymar'dan ayrılan Bruna Biancardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bu özel bir konu ancak sık sık haberlerle, şüphelerle ve şakalarla anıldığım için bir ilişkim olmadığını size bildirmek isterim. Biz Mavie'nin ebeveynleriyiz ve ayrıldık. Umarım artık beni bu kadar sık haberlerle ilişkilendirmezsiniz. Teşekkür ederim."

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Neymar, sevgilsii Bruna Biancardi'yi çok sayıda kadınla aldatmakla suçlandı. Brezilyalı bir cinsel içerik üreticisinden Neymar'ın çıplak fotoğraf istediği belirtildi.

Neymar'ın kısa bir süre önce İspanya'daki bir gece kulübünde iki farklı kadınla parti yaparken görüntülendiği kaydedildi. Yıldız futbolcunun daha sonra sosyal medya hesaplarından özür dilediği belirtildi. Neymar'ın Bruna Biancardi'yi o dönem fenomen bir kadınla aldattığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Alman basınından BILD'in haberine göre; Neymar'ın diğer kadınlarla flört etmesi ve birlikte olmasına dair maddeler içeren bir sözleşmeyi daha önce Bruna Biancardi kabul etmişti. Neymar'ın bu anlaşmada kadınları dudaklarından öpmesinin yasak olduğu, aynı zamanda korunması gerektiğine dair maddelerin yer aldığı belirtilmişti. Neymar'ın bu iki kurala uyması halinde istediği kadınla birlikte olabileceği aktarılmıştı.

Yazarlar