Dünyadan Futbol Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

24.04.2024 - 16:37 | Son Güncellenme:

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.

Nereden nereye Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

Alman futbolunun son dönemlerdeki sansasyonel isimlerinden Max Kruse sürpriz bir karara imza attı. 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Alman yıldız Almanya'nın bölgesel lig takımına transfer oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYDİ! AYRILIŞI SORUNLU OLDU

Max Kruse, 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe'de forma giydi. Alman yıldız sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 23 maçta 7 gol atıp 8 asist yapmıştı. 

Fenerbahçe'de inişli çıkışlı performans sergileyen Kruse sakatlık problemleriyle beklentilerin altında kalmıştı. Kruse'nin Fenerbahçe'den ayrılığı da problemli oldu.

Fenerbahçe'deki sözleşmesini tek taraflı feshederek kulüpten ayrılan Kruse, "Kulübün Şubat 2020 tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı." sözlerini kullanmıştı.

Nereden nereye Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

FIFA, KRUSE'Yİ HAKLI BULMUŞTU

Fenerbahçe'deki sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılık kararı alan Kruse, sarı-lacivertli ekiple FIFA'lık oldu. FIFA, Max Kruse lehine karar verdi ve Almanya'dan Kicker'ın haberine göre sarı-lacivertliler, Kruse'ye 7.5 milyon euro tazminat ödemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

SKANDALLARIYLA GÜNDEME GELDİ!

Özellikle kumar alışkanlığı sebebiyle futbol hayatı boyunca eleştirilerin odak noktasında yer alan Max Kruse, Union Berlin'de forma giydiği dönemde Berlin ekibinin Schalke 04 ile oynadığı karşılaşma öncesinde nargile içmiş ve bu görüntüler Almanya'da günlerce konuşulmuştu.

Nereden nereye Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

FUTBOLU BIRAKTIĞINI AÇIKLAMIŞTI!

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ve son olarak Paderborn ile karşılıklı olarak yollarını ayıran Max Kruse, 4 ay önce futbolu bıraktığını açıklamıştı. Alman futbolcu, sosyal medyadan "Teşekkürler profesyonel futbol" sözlerini kullanmıştı.

Max Kruse'nin Bundesliga 2 ekibindeki macerası çok uzun sürmedi. Mavi-Beyazlılar, Max Kruse'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıklamıştı. 35 yaşındaki oyuncu, Paderborn'da çıktığı 5 maçta takımına 1 asistlik katkı sağladı.

Nereden nereye Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

KRUSE'DEN SÜRPRİZ İMZA! BÖLGESEL LİG EKİBİNE TRANSFER OLDU

Yaklaşık 4 ay önce Paderborn'dan ayrılarak futbolu bıraktığını açıklayan Max Kruse sürpriz bir kararla Alman-Türk bölgesel lig kulübü BSV Al-Dersimspor'a transfer oldu.

Bild'de yer alan habere göre Max Kruse, BSV Al-Dersimspor antrenmanlarına katılacak. Haberde Alman oyuncunun amatör ligde top koşturan futbolcularla birlikte forma giyeceği ifade edildi.

Haberin Devamı

KREISLIGA: ALMAN FUTBOLUNUN EN DÜŞÜK LİGİ

BSV Al-Dersimspor, Almanya'daki futbol organizasyonlarının en düşük ligi olarak kabul edilen Kreisliga'da mücadele ediyor. 

Bild'de yer alan haberde Max Kruse'nin nargileye olan düşkünlüğüne atıfta bulunuldu ve "Soyunma odasına nargile götürmesine izin verilmiyor." ifadelerine yer verildi.

Nereden nereye Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı

"ŞAKAYLA KARIŞIK 'GEL' DEDİM VE KRUSE GELDİ"

BSV Al-Dersimspor antrenörlerinden Güven Akpolat, Bild'e verdiği röportajda Max Kruse hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Akpolat, "Bize geleceğini açıkladıktan bir gün sonra sahamızda aniden çok sayıda Union taraftarı oldu. Ama Max henüz orada bile değildi." şeklinde konuştu.

Max Kruse'nin BSV Al-Dersimspor'a transfer olma sürecini anlatan Akpolat, "Max'in arkadaş çevresinin bir parçasıyım. Ortak bir arkadaşımız var ve 2020'de tanıştık. Max, Kasım ayında SC Paderborn'dan ayrıldıktan sonra şakayla karışık artık Dersimspor'a geçebileceğini söyledim. Daha sonra Ocak ayında bana geldi ve bizimle futbol oynamak istediğini ve oynamaya hevesli olduğunu söyledi." dedi.

Haberin Devamı