Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

24.04.2024 - 11:34 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Trabzonspor - Fatih Karagümrük: Maç Sonucu 1 (1.48 yerine 1.50)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Trabzonspor - Fatih Karagümrük karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, Trabzonspor’u sahasında avantajlı görüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanan Trabzonspor, Süper Lig'deki üçüncülük yarışında liderliğini devam ettirdi. Fatih Karagümrük ise İstanbulspor'u 90+7'de bulduğu golle yenip kümede kalma yarışında var olmaya devam etti... Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen dışında eksik yok. Paul Onuachu maç kadrosuna döndü. Enis Destan hazır olacak... Fatih Karagümrük'te, İstanbulspor karşısında kenardan gelip tabela yaparak 3 puanı kazandıran Güven Yalçın ve Sofiane Feghouli bu kez ilk 11'de olacaktır. Ligde cezası olan Ryan Mendes'i de maçın başından itibaren sahada görebiliriz... Trabzonspor tarafında, kupayı kazanma noktasında önemli açıklamalar var. Karagümrük'te TD Tolunay Kafkas da iddiasını belli etti ancak Süper Lig'de kalabilmek, lig maçına enerjik kalabilmek "bence" daha ön planda olacaktır. Bu maçın rövanşı olacak. Unutmamak lazım. Trabzonspor'u ilk maçta bir değil, birkaç adım önce görüyorum.

Haberin Devamı

Everton - Liverpool: Maç Sonucu 2 (1.26 yerine 1.28)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Everton - Liverpool karşılaşmasında Misli yazarı Gökhan Abdik, derbide Liverpool’un yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Yorumu

Merseyside derbisinde Liverpool’un puan kaybına tahammülü yok. Maçın belli bölümlerinde zorlanabilirler ancak bu maçı alarak şampiyonluk umutlarını devam ettirirler. PL’de 12 maçtır evinde Liverpool’un bileğini bükemeyen Everton’ın bu maçta da hiç sansı yok gibi.

Atalanta - Fiorentina: Karşılıklı Gol Var (1.62 yerine 1.65)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan Atalanta - Fiorentina karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, karşılıklı gol var tercihini öneriyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Atalanta, Liverpool’u eledikten sonra motivasyon anlamında üst seviyeye ulaştı. Beklentilerimi karşılayarak Monza deplasmanında kazanan Bergamo ekibi, İtalya Kupası'nı kazanarak son yıllardaki yükselişini taçlandırmak niyetinde. Monza maçında sakatlanan savunma oyuncusu Holm, sakat olan Scalvini ile birlikte bu maçta forma giyemeyecek. Fiorentina, ilk maçta kazanarak Bergamo’ya avantajlı gidiyor. İlk maçta yüksek tempolu oyuna rağmen tek gol çıkmıştı. Bu sefer son vuruşlarda daha çok başarılı iki takım bekliyorum. Finale giden son biletin verileceği maçta karşılıklı gollerle yönelmeyi mantıklı bir tercih olarak görüyorum.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Yazarlar