Futbol Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri

21.04.2024 - 13:00 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden Günün Şampiyon Tercihleri

Real Madrid - Barcelona: Karşılıklı Gol Var (1.37 yerine 1.39)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Real Madrid - Barcelona karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, iki ekibin de karşılıklı goller bulmasını bekliyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

La Liga bu hafta El Clasico’ya sahne olacak! 78 puanla lider durumda olan Real Madrid, bu sezon sadece 1 kez kaybetti ve evinde oynadığı 15 maçın 13’ünü kazanmayı başardı. Ancelotti’nin öğrencileri hafta içinde Manchester City gibi bir devi Şampiyonlar Ligi’nde penaltı atışlarıyla saf dışı bırakmayı başardı. Ancak oyunun çoğu bölümünde fazlasıyla savunma yaptıkları için yorgun olacaklar. Barcelona ise deplasmanda yendiği PSG’ye kırmızı kart sonrası evinde farklı kaybedince Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Maçtan sonra oyuncuların hayal kırıklığı fazlasıyla hissedildi. İki takım da zorlu maçlar sonrasında bu maça çıkacak. Barcelona rakibini yenerek son haftalara iddialı bir şekilde girmeyi amaçlayacak. Real’de Carvajal’ın durumu belirsiz, Alaba ve Courtois’in sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da da Balde ve Gavi yine yok. Real Madrid rakibini ligde deplasmanda 2-1, Süper Kupa’da ise 4-1’le geçmişti. Ancak Barcelona da iki takım arasında oynanan son 10 derbinin 9’unda gol bulmayı başardı. Bu deplasmanda da gol bulmalarını bekliyorum. Real Madrid de seyircisi önünde skor üretir. Karşılıklı gollerin çıkacağı güzel bir derbi olacağını düşünüyorum. PSG - Lyon: Karşılıklı Gol Var (1.44 yerine 1.46)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ve “Canlı İzle” seçenekleri bulunan PSG – Lyon karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, iki ekibin de karşılıklı goller bulacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselen PSG’de bu maçta çok ciddi seviyede olmasa da bir rotasyon olabilir. Başkent ekibinde Ugarte ve Hernandez cezalı. Kimpembe ise halen takımla çalışmıyor. Sezonun ikinci bölümünün en formda takımlarından biri olan Lyon son haftada olağanüstü bir galibiyet elde etti. Lyon’da Tagliafico kart cezalısı. Brest maçının son anlarında penaltı pozisyonunda darbe alan ve hafta içinde çok az antrenmana çıkan Lacazette ise ilk 11’de olmayabilir. Benrahma ise sakat. İki takımın da skor üretmesini bekliyorum. Dortmund - Leverkusen: Maç Sonucu 1 (2.32 yerine 2.36)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Dortmund – Leverkusen karşılaşmasında Misli yazarı Tuna Yurdakul’un tahmini ev sahibin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Tuna Yurdakul’un Yorumu

İki ekip de hafta içi Avrupa kupalarında tur atladı ve oldukça yorucu maçlar oynadı. Özellikle Leverkusen'in İngiltere yolculuğu ve döndükten 3 gün sonra bu maça çıkacak olması performanslarını etkileyecektir. Ligin şampiyonu Leverkusen'de rotasyon görebiliriz. İlk 4 sıra için Leipzig'in kazandığı hafta da bu maçı daha çok kazanmak isteyen taraf ev sahibi olacaktır. Benim tercihim ev sahibi kazanır. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.