Beşiktaş Mircea Lucescu'dan olay Beşiktaş sözleri: Kim bu riski alır?

Mircea Lucescu'dan olay Beşiktaş sözleri: Kim bu riski alır?

10.01.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

Mircea Lucescu, Romanya'da Futbol Direktörü Samet Aybaba ile yaptıkları toplantının detaylarını anlattı.

Beşiktaş'ın teklif yaptığı teknik direktörlerden olan Mircea Lucescu, Futbol Direktörü Samet Aybaba ile yaptığı görüşmenin detaylarını Romanya basınına anlattı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS DÖNEMİ

Siyah-Beyazlı ekip, yeni hocası olarak Fernando Santos'u resmen duyurdu. Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacakları belirtildi. Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacakları belirtildi.

 

"SEZON ORTASINDA TAKIMIN BAŞINA GEÇİLMEZ"
"5 saat konuştuk. Onlara takımda ne gibi hatalar yapıldığını anlattım. Tecrübelerimden yola çıkarak tavsiyelerde bulundum. Fikirlerimi çok net bir şekilde sundum. Sezon ortasında takımın başına geçilmez.

Haberin Devamı

"6 AYLIK TEKLİF YAPTI"
Ancak önümüzdeki yıl lige başlamam söz konusuysa buna katılacaktım. Teklifleri, 6 ay boyunca Beşiktaş'ı yönetmem, sonrasında anlaşabilirsek devam etmemiz yönündeydi. Deneyimim beni Beşiktaş'ın teklifini reddetmeye yöneltti ki bu benim yaşımdaki her hocanın kabul edeceği bir teklifti. Lyon'u da reddettim. Sezonun ortasında bir takımı devralma riskini kim alır?"