Basaksehir Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu! Prensip anlaşmasına varıldı

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yerine gelecek isim belli oldu! Prensip anlaşmasına varıldı

25.05.2023 - 11:48 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir, gelecek sezon Hull City'nin başına geçmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun veliahtını belirledi. Süper Lig'den geçen sezon fırtına estiren başarılı teknik direktör ile prensip anlaşmasına varıldı.

Medipol Başakşehirde Emre Belözoğlunun yerine gelecek isim belli oldu Prensip anlaşmasına varıldı

Teknkik direktörlük kariyerine Fenerbahçe'de başlayan ve ardından Medipol Başakşehir ile devam eden Emre Belözoğlu, yol ayrımına geldi. İki sezondur İstanbul ekibini çalıştıran ve rotasını yurt dışına çeviren Emre Belözoğlu'nun yerine gelecek sürpriz isim ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'DE DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

İki yıldır Medipol Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertlilerin başında çıktığı 79 karşılaşmada 1.85'lik puan ortalaması yakaladı. Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir söz konusu karşılaşmalarda 42 galibiyet alırken 20 beraberlik ve 17 mağlubiyet elde etti.

Medipol Başakşehir 2021-2022 sezonunu topladığı 65 puanla 4. sırada bitirerek Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanmıştı. Başakşehir, UEFA Konferans Ligi A Grubu'nda Hearts, Fiorentina ve Rigas Skola karşılaştı. Turuncu-lacivertliler grubunu 13 puanla lider tamamlayarak Son 16 Turu'na katılmaya hak kazanmıştı.

Genk ile karşılaşan Başakşehir ilk maçta 1-1 berabere kalmasına rağmen ikinci maçta sahasında rakibine 4-1 mağlup olarak UEFA Konferans Ligi'ne Son 16 Turu'nda veda etmişti.

Haberin Devamı

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Başakşehir, Süper Lig'de şu ana kadar topladığı 53 puanla 5. sırada yer alıyor. Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir bu sezon ligde oynadığı 33 maçta 15 galibiyet 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı çeyrek finalde eleyerek adını yarı finale yazdıran turuncu-lacivertliler, yarı finalde Ankaragücü ile eşleşti. İlk maçı 1-0 kazanan Başakşehir, Ankara'daki rövanşta rakibini eleyerek adını finale yazdırmayı hedefliyor.

Medipol Başakşehirde Emre Belözoğlunun yerine gelecek isim belli oldu Prensip anlaşmasına varıldı

ACUN ILICALI'DAN EMRE BELÖZOĞLU SÜRPRİZİ

Teknkik direktörlük kariyerine Fenerbahçe'de başlayan ve ardından Medipol Başakşehir ile devam eden Emre Belözoğlu, yol ayrımına geldi. İki sezondur İstanbul ekibini çalıştıran Belözoğlu, rotasını yurt dışına çevirdi. Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir ile 1 sezonluk daha sözleşmesi olmasına rağmen gelecek yıl İngiltere'de çalışmaya hazırlanıyor.

Medipol Başakşehirde Emre Belözoğlunun yerine gelecek isim belli oldu Prensip anlaşmasına varıldı

HULL CITY'YE GİTMEYE HAZIRLANIYOR

Ajansspor'da yer alan habere göre 42 yaşındaki teknik adam Belözoğlu, gelecek sezon Hull City ile çalışmayı planlıyor. Türk medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu kulübün takımın başına Belözoğlu'nu getirmek için çalışmalara başladı.

BAŞAKŞEHİR'DEN NURİ ŞAHİN BOMBASI

Ajansspor'un haberine göre, aktif futbol hayatına son vermeden geçen sezon Fraport TAV Antalyaspor'da oyuncu-antrenör olarak yeni kariyerine geçen Nuri Şahin'in Akdeniz'deki macerası son buluyor. Bu sezon sadece yedek kulübesinde teknik direktör olarak Antalya'da çalışan Şahin, İstanbul'a geliyor.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehirde Emre Belözoğlunun yerine gelecek isim belli oldu Prensip anlaşmasına varıldı

EMRE BELÖZOĞLU'NUN KOLTUĞUNA OTURACAK

Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir ile yollarını ayırarak, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin başına geçeceğini öğrenilmişti. Belözoğlu'ndan boşalacak koltuğa da Nuri Şahin'in oturması bekleniyor. Tarafların gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

REAL MADRİD VE LİVERPOOL'DA OYNADI

Almanya'da Borussia Dortmund ile yıldızı parlayan ve bu kulübün efsane futbolcuları arasına adını yazdıran gurbetçi Nuri Şahin, Real Madrid ve Liverpool gibi dünya devlerinde de forma giydi. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan 34 yaşındaki Şahin, oyunculuk kariyerini Antalyaspor'da geçen sezon sonu noktaladı. Şahin, teknik adamlığa da Antalya'da adım attı.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehirde Emre Belözoğlunun yerine gelecek isim belli oldu Prensip anlaşmasına varıldı

YÖNETİM İSTİKRARSIZLIĞI TADINI KAÇIRDI

Geçen sezonun sonunda bir arada Galatasaray'a gelmesi de gündeme gelen Nuri Şahin, Antalyaspor ile yola devam etti. Geçen sezon belli periyotlarda sükse yapan Şahin, bu sezon ise beklentilerin altında bir peformans ortaya koydu. Antalya'da yönetim istikrarsızlığı da Şahin'in bu anlamda ligin en en istikrarlı kulübü olan Başakşehir'i tercih etmesinde etken oldu.

HARVARD ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİM ALDI

Futbolu bıraktıktan futbol yönetimine dair eğitim alan Nuri Şahin, ABD'nin dünya çapındaki üniversitesi Harvard'da "Eğlence, Medya ve Spor Sektörü"ne dair üç aylık bir işletme programını tamamladı. Şahin burada Dani Alves, Kaka, Edwin van der Sar, Lindsey Vonn gibi dünyaca ünlü sporcularla birlikte eğitim aldı.

Medipol Başakşehirde Emre Belözoğlunun yerine gelecek isim belli oldu Prensip anlaşmasına varıldı

KAMPA UYKU ANTRENÖRÜ GETİRDİ

Nuri Şahin, bu sezon başında Antalyaspor'un kampına uyku uzmanı getirerek, dikkatleri üzerine çekmişti. Taç antrenörü de kullanan Şahin, Antalyaspor ile toplam 71 maça çıktı. 30 galibiyet alan Şahin, sahadan 17 kez beraberlikle ayrılırken 24 defa da rakiplerine mağlup oldu. Şahin'in maç başına 1.51 puan topladı. Şahin yönetimindeki Antalyaspor halihazırda 13. sıra bulunuyor.

Haberin Devamı

Yazarlar