Magazin Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a anlamlı hediye! 'Seni seviyorum'

Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a anlamlı hediye! 'Seni seviyorum'

25.10.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira, sevgilisi Devrim Özkan'ı yeni dizisi için tebrik etti. Tecrübeli futbolcu, Devrim Özkan'a özel bir hediye gönderdi.

Lucas Torreiradan Devrim Özkana anlamlı hediye Seni seviyorum

Lucas Torreira ile Devrim Özkan çifti ilişkilerini resmen açıklamamasına rağmen, ikilinin sosyal medya hesaplarından dikkat çeken paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Devrim Özkan son olarak Galatasaray - Bayern Münih maçının ardından paylaşımda bulunurken, Lucas Torreira boş durmadı.

Haberin Devamı

Uruguaylı orta saha, yeni dizisinin çekimleri başlayan Devrim Özkan'ı çiçekle tebrik etti. Devrim Özkan, Lucas Torreira'nın gönderdiği çiçekleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına gösterdi. Lucas Torreira'nın gönderdiği çiçekte yer alan hediye notunda ise duygusal ifadeler gözden kaçmadı.

Lucas Torreiradan Devrim Özkana anlamlı hediye Seni seviyorum

Lucas Torreira, Devrim Özkan'a gönderdiği çiçeğin hediye notunda şunları yazdı: "Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük maymun, sen benim hayatımın aşkısın."

Lucas Torreiradan Devrim Özkana anlamlı hediye Seni seviyorum

Galatasaray'ın maçlarını stadyumda takip eden Devrim Özkan, son olarak Bayern Münih müsabakasının ardından paylaşımda bulunmuştu. Devrim Özkan paylaşımında, "Yenilsen de yensen de" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Devrim Özkan geçtiğimiz günlerde, "Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de görüntülendiniz bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusunun ardından "Her şey göründüğü gibi" cevabını vermişti.

Yazarlar