İtalya Serie A Leonardo Bonucci'ye Serie A devi talip!

Leonardo Bonucci'ye Serie A devi talip!

28.12.2023 - 18:50 | Son Güncellenme:

Union Berlin'le sezon başında anlaşarak kariyerinde ilk kez İtalya'dan ayrılan Leonardo Bonucci'nin ara transfer döneminde Çizme'ye geri dönebileceği iddia edildi.

Leonardo Bonucciye Serie A devi talip

Juventus'tan ayrıldıktan sonra Union Berlin ile sözleşme imzalayan Leonardo Bonucci'nin Serie A'ya geri dönebileceği öğrenildi. Union Berlin'de mutsuz olduğu belirtilen 36 yaşındaki stopere Roma'nın talip olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Football Italia'nın haberine göre; Serie A ekibi Roma, Leonardo Bonucci'yi transfer listesine dahil etti. Roma'nın tecrübeli stoperi ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Leonardo Bonucci sezon başında transfer olduğu Union Berlin'de 10 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. Bundesliga temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 36 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 1 milyon 500 bin euro.

Viterbese altyapısında yetişen Leonardo Bonucci daha sonra Inter, Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Milan ve Juventus formaları giydi. 36 yaşındaki savunmacı için kariyeri boyunca 107 milyon 40 bin euro bonservis bedeli ödendi.

İtalya Milli Takımı'nda 121 maçta şans bulan Leonardo Bonucci, 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 36 yaşındaki stoper daha önce şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

1 - Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu
9 - İtalya Serie A şampiyonluğu
4 - İtalya Kupası şampiyonluğu
5 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar