İspanya La Liga Kylian Mbappe'nin yeni adresi! Transfer tarihi açıklandı

Kylian Mbappe'nin yeni adresi! Transfer tarihi açıklandı

10.05.2024 - 21:28 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'den ayrılacağını açıklayan Kylian Mbappe'nin yeni adresi belli oldu. Yıldız futbolcunun transferinin açıklanacağı tarih netlik kazandı.

Kylian Mbappenin yeni adresi Transfer tarihi açıklandı

Fransız futbolcu Kylian Mbappe, sezon sonunda Paris Saint Germain'den ayrılacağını duyurdu. Yıldız futbolcunun bu kararı sonrası Fransız basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe'nin yeni adresinin belli olduğu öğrenildi. Le Parisien'in haberine göre; Real Madrid, Kylian Mbappe ile anlaşma sağladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finalinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek Real Madrid'in bu maçın ardından transferi resmen açıklayacağı belirtildi.

"YENİ BİR MEYDAN OKUMAYA İHTİYACIM VAR"

PSG'den ayrılacağını açıklayan Kylian Mbappe veda mesajında şu sözleri dile getirdi:

"PSG'den ayrılacağımı herkese duyurmak istiyorum. Benim için onurdu. Ülkemden ve Ligue 1'den ayrılmayı duyurmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim ama 7 yılın ardından yeni bir meydan okumaya ihtiyacım var."

PSG'nin Fransa Ligue 1'de Toulouse ile oynayacağı maçta Parc des Princes'te son kez sahaya çıkacağını belirten Kylian Mbappe, "Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.