Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması! 'Çok ilgi var'

Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması! 'Çok ilgi var'

20.06.2022 - 22:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Kerem Aktürkoğlu'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Genç oyuncunun menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu. Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri transfer sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlunun menajerinden transfer açıklaması Çok ilgi var

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon gösterdiği başarısız tabloda dikkat çeken ve fark yaratan isimler arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın takibine girdi. 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Erkut Söğüt transfer konusunda açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

G.SARAY'A BEDELSİZ GELDİ

Gölcükspor ve Hisareynspor altyapısında oynayan Kerem Aktürkoğlu genç yaşta Başakşehir altyapısının yolunu tuttu. Sağ kanatta forma giyebilen Kerem Aktürkoğlu daha sonra BB Bodrumspor'da kiralık olarak oynadı. Kerem Aktürkoğlu, Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor'da forma giydikten sonra 2020-2021 sezonu başında bedelsiz şekilde Galatasaray'a imza attı.

Kerem Aktürkoğlunun menajerinden transfer açıklaması Çok ilgi var

25 GOLE KATKI SAĞLADI

Sarı-kırmızılıların genç yeteneği geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performans sergiledi. Fatih Terim ve Domenec Torrent'in vazgeçilmezi olan Kerem Aktürkoğlu 51 müsabakada oynama şansı yakaladı. 23 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 13 kez havalandırma başarısı gösterdi. Kerem Aktürkoğlu takım arkadaşlarına 12 gol pası verdi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performans sonrası Avrupa'nın yakın takibine giren Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 16 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. A Milli Futbol Takımı'na 14 kez davet edilen Kerem Aktürkoğlu rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Kerem Aktürkoğlunun menajerinden transfer açıklaması Çok ilgi var

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

23 yaşındaki oyuncunun menajeri Erkut Söğüt, Tribal Football'a açıklamalarda bulundu. Kerem Aktüroğlu'na Avrupa'dan ilgiler olduğunu doğrulayan Erkut Söğüt, genç futbolcunun gelişim sürecine de değindi. 23 yaşındaki futbolcunun menajeri Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray kariyeriyle ilgili, "Kerem Aktürkoğlu'na çok ilgi var. Türkiye 4. liginden geldi. Başakşehir'deydi ama A Takım'da oynama fırsatı bulamadı. Yani alt liglerde üç yıl oynadı ve sonra Galatasaray'a geldi. Yavaş yavaş onu takıma adapte ettiler ve bu yıl Galatasaray ve Türkiye için ilk 11'de yer aldı. Türkiye liginde en çok resmi maça çıkan oyuncu oldu. Zihniyet açısından inanılmaz bir çocuk, her zaman gelişmek ister. Onunla çalıştığım için gerçekten çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

"BİR GÜN OYNAYACAK"

Kerem Aktürkoğlu'nun daha önce forma giymek istediği Premier Lig'le ilgili konuşan Erkut Söğüt, "Bir gün oynayacak. Bugün doğru zaman mı bilmiyorum. Ben bir futbol uzmanı değilim. Hangi ligde oynayabileceğini asla yargılayıp söylemem. Ben daha çok sözleşmeler ve marka oluşturma konusunda uzmanım. Ekibimde bu işler için uzmanlar var. Onun her geçen gün geliştiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlunun menajerinden transfer açıklaması Çok ilgi var

"EN İYİ TAKIMLARDA OYNAYACAĞINA EMİNİM"

Sarı-kırmızılıların genç yeteneğini dünya starlarına benzettiğini dile getiren Erkut Söğüt, "Onu Salah ya da Kevin De Bruyne gibi bir oyuncuya benzetiyorum. Her gün kendini geliştiren oyuncular. Bu zihniyete sahip oldukları için kendilerine değer katan, daha iyiye giden oyuncular. Her sezon daha çok gelişiyorlar. Kerem de böyle. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu yüzden bir gün en iyi takımlarda oynayacağına eminim" ifadelerini kullandı.

Marco Verratti'nin Paris Saint-Germain ile en iyi anları