Kayserispor Alanyaspor'a galibiyeti Ercencan getirdi! Kyaserispor yıkıldı

Alanyaspor'a galibiyeti Ercencan getirdi! Kyaserispor yıkıldı

07.03.2022 - 17:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 28. Haftasında Kayserispor, Alanyaspor’u ağırladı. Alanyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta Erencan'ın galibiyet golüyle 2-1 kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Alanyaspora galibiyeti Ercencan getirdi Kyaserispor yıkıldı

Süper Lig’in 28. Haftasında Kayserispor, Alanyaspor’u ağırladı. Alanyaspor mücadeleyi 2-1 kazandı. Alanyaspor'un gollerini 41. dakikada Oğuz Aydın ve 84. dakikada Erecan Yardımcı attı. Kayserispor'un golünü 34. dakikada Bertolacci kaydetti.

Haberin Devamı

Alanyaspor bu sonuçla puanını 46 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Kayserispor ise 38 puanla 10. sırada yer aldı.

TARAFTAR KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Kayseri Kadir Has Stadında oynanan Kayserispor - Alanyaspor karşılaşması devam ederken tribündeki bir taraftar rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen taraftar, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ERENCAN YARDIMCI'NIN İLK GOLÜ
Alanyaspor Kayserispor karşısında durum 1-1 devam ederken maçın 83. dakikasında Erencan Yardımcı golünü atarak maçın skorunu 2-1'e getirdi. Erencan bu golle Süper Lig'deki ilk golünü attı. Eyüpspor'un Galatasaray'dan 500 bin Euro'ya transfer ettiği Erencan için 6.5 milyon Euro bonservis ücreti talep edince Alanyaspor 6 aylık kiralama konusunda anlaşmıştı.

Haberin Devamı

Alanyaspora galibiyeti Ercencan getirdi Kyaserispor yıkıldı

GALATASARAY'DAN AYRILIĞI OLAY OLDU
Galatasaray'dan Eyüpspor'a transferi çok konuşulan Erencan Yardımcı hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Erencan Yardımcı olaydan sonra Galatasaray'dan transfer yapmaya çekiniyoruz. Erencan'ı şu anda Süper Lig'den Hatayspor ve Alanyaspor kiralık istiyor. 1. Lig'den de Adanaspor kiralık istiyor. 3 takımın da futbol şube sorumluları ile görüştük. Erencan ile ilgili kararı vereceğiz. Umut Bulut'un o pozisyondaki performansından dolayı Erencan çok fazla forma şansı bulamadı. Erencan'a da bize de transfer sürecinde çok haksızlık yapıldı. Erencan'ı belki de aldığımız ücretin 10 katına satacağız. Pa Dibba ile sohbet ederken 'Avrupa'nın en önemli kulüplerinde oynar' demişti. Erencan tekrardan Galatasaray'a döner mi? Bununla ilgili hukuki şartları incelememiz lazım." ifadelerini kullanmıştı.

KAYSERİSPOR - ALANYASPOR: 1-2

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Suat Arslanboğa, Ata Yıldırım, Selahattin Altay

YUKATEL KAYSERİSPOR: Cenk Gönen, Onur Bulut, Carole, Uğur Demirok, Mert Çetin (Dk. 46 Attamah), İbrahim Akdağ (Dk. 62 Mustafa Pektemek), Abdulkadir Parmak, Cardoso (Dk 84 Ramazan Civelek), Mane, Bertolacci (Dk. 62 Campanharo), Gavranovic (Dk. 84 Gökhan Sazdağı)

AYTEMİZ ALANYASPOR: Serkan Kırıntılı, Tayfur Bingöl (Dk. 90 Furkan Bayır), Borja (Dk. 59 Fuertes), Mevlja, Milunovic, Awaziem, Fer (Dk. 59 Emre Akbaba) , Umut Güneş, Oğuz Aydın (Dk. 73 Erencan Yardımcı), Efecan Karacan, Efkan Bekiroğlu

Haberin Devamı

GOLLER: Dk. 34 Bertolacci (Yukatel Kayserispor), Dk. 40 Oğuz Aydın, Dk. 83 Erencan Yardımcı (Aytemiz Alanyaspor)

SARI KARTLAR: Mert Çetin, İbrahim Akdağ, Campanharo (Yukatel Kayserispor), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 90+2 Hikmet Karaman (Yukatel Kayserispor)

Maçtan dakikalar

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 28'inci Yukatel Kayserispor, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

12'nci dakikada sol kanattan Mane'nin ceza sahası içine orta, şut karışımında gönderdiği top üst ağlara gitti.

23'üncü dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Efecan Karacan'ın sağ çaprazdan çektiği şut yandan auta gitti.

34'üncü dakikada sol kanatta Carole'nin ceza sahası içine ortasında topla buluşan Bertolacci'nin kafa ile vuruşu ağlarla buluştu. (1-0)

40'ıncı dakikada Efkan Bekiroğlu'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Oğuz Aydın'ın kaleye çektiği şut ağlarla buluştu. (1-1)

Haberin Devamı

44'üncü dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Tayfur Bingöl'ün kaleye çektiği şut yandan auta gitti.

52'nci dakikada ceza sahası içinde Efecan Karacan'ın pasında topla buluşan Oğuz Aydın'ın kaleye çektiği şutu kaleci Cenk kornere çeldi.

75'inci dakikada ceza sahası içinde Tayfur Bingöl'ün pasında topla buluşan Efecan Karacan'ın şutu üstten auta gitti.

77'nci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Emre Akbaba'nın kaleye şutu Kayserispor savunmasına çarparak, kaleye az farkla kornere gitti.

83'üncü dakikada ceza sahası içinde Tayfur Bingöl'ün pasında topla buluşan Erencan Yardımcı'nın kaleye çektiği şutu ağlarla buluştu. (1-2)

90+2'nci dakikada bir pozisyona itiraz ederek, saha içine giren teknik direktör Hikmet Karaman kırmızı kart gördü.

Kadın hakem Gamze Durmuş Pakkan'a görev
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu hafta Süper Lig'deki müsabakalarda 3 kadın hakem görevlendirdi. Kayserispor - Aytemiz Alanyaspor maçında dördüncü hakem Gamze Durmuş Pakkan oldu

Haberin Devamı

Marek Hamsik'in Milan'a Attığı Gol

 

 

 

Yazarlar