Fenerbahçe Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu!

Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu!

29.12.2013 - 16:48 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında lider Fenerbahçe sahne alıyor. Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu. Saat 19.00'da başlayacak maçı Skorer'in canlı ve görüntülü anlatım sayfasından takip edebilirsiniz.

Kadıköyde ilk 11ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde yarın Kadıköy'de Kayserispor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, ilk yarının son maçında 3 puanı hedefliyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenilerek, 14 hafta sonra mağlubiyetle tanışan sarı-lacivertli ekip, sezonun ilk yarısında seyircisi önünde çıkacağı son maçı kayıpsız geçmek istiyor. Ligin 16 haftalık bölümünde 12 galibiyet, 2'şer beraberlik ve yenilgiyle 38 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, alacağı galibiyetle rakipleriyle arasındaki puan farklarını da korumaya çalışacak.

Alves cezalı

Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı olan savunma oyuncusu Alves, Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek. Kardemir Karabükspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Portekizli futbolcunun yerine formaya en yakın isim Bekir İrtegün.

Kart ceza sınırında bulunan Mehmet Topal, Emenike ve Egemen Korkmaz, birer kart daha görmesi durumunda Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

Kayserispor sıkıntılı

Ligde son olarak 12. haftada Çaykur Rizespor karşısında galibiyet (2-0) alan Kayserispor, Kadıköy'de 3 puan mücadelesi verecek. Çaykur Rizespor maçından sonra 13. haftada Akhisar Belediyespor (0-0), 15. haftadaki Eskişehirspor (1-1) ve 16. haftadaki Torku Konyaspor maçlarını (0-0) beraberliklerle geçen Kayseri temsilcisi, 14. haftada Kardemir Karabükspor mücadelesinde 1-0 yenildi.

Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşmayı İlker Meral yönetecek.


İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian, Sow, Emenike

Kayserispor: Gökhan, Salih, Ömer Bayram, Zurab, Abdullah, Sefa, Taner, Biseswar, Mihajlovic, Mouche, Bobo