Konferans Ligi Jose Luis Mendilibar: Alkış bekliyor gibi görünmek istemedim!

Jose Luis Mendilibar: Alkış bekliyor gibi görünmek istemedim!

10.05.2024 - 00:52 | Son Güncellenme:

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Aston Villa maçından sonra konuştu.

Jose Luis Mendilibar: Alkış bekliyor gibi görünmek istemedim

UEFA Konferans Ligi'nde adını finale yazdıran Olympiakos'ta teknik direktör Jose Luis Mendilibar açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Jose Luis Mendilibar, "Çok mutluyum. 2-0'dan sonra bile maçı çevirebilirler mi diye endişeliydim. Oyuncularımız zor bir yıl geçirdi, herkes için büyük bir mutluluk, özellikle de Olympiakos camiası için. Buna gerçekten inanıyordum, potansiyelimizi biliyordum. Bize uygun bir takım olduğunu biliyordum. Takıma inandım, oyuncularımız da öyle" ifadelerini kullandı.

Takımın başına geldiğinde bu başarıları tahmin edemediğini dile getiren Jose Luis Mendilibar, "Buraya ilk geldiğimde bunu beklemiyordum. Geldiğimde takım hakkında en fazla bilgiyi almaya çalışıyordum, o andan itibaren şampiyonluğu alabileceğimize, Avrupa'da iyi bir şeyler yapabileceğimize inandım. İyi çalıştık, iyi oynadık, bulunduğumuz yeri hak ediyoruz. Olympiakos'a bana burada olma fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Jose Luis Mendilibar son olarak şu sözleri kullandı:

"İlk geldiğimde ceza nedeniyle seyircisiz oynadık, ne zaman ki insanlar sahaya gelmeye başladı ve oyunumuz kabul gördü, o zaman biraz utandım çünkü alkış bekliyor gibi görünmek istemedim."