Fenerbahçe Jesus'un taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti!

Jesus'un taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti!

25.04.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada İstanbulspor'a takılan Fenerbahçe'de taraftarlar maçın ardından takımı orta sahada toplayıp toplantı yapan Jesus'a büyük tepki gösterdi.

Jesusun taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük darber alan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus maç bitimi oyuncuları saha ortasına topladı. Taraftarlar bu duruma tepki gösterdi. Jesus, taraftararın yuhalama seslerine karşılık verdi. Arda Güler, Jesus'u sakinleştirmeye çalıştı. Portekiz ve Brezilya basını Jesus'un Fenerbahçe taraftarı ile arasında geöen tartışmaya geniş yer ayırdı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE FIRSAT TEPTİ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynandı. Müsabakada Kadir Sağlam görev aldı. Kadir Sağlam'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ile Anıl Usta üstlendi. Heyecan dolu müsabaka 3-3'lük beraberlikle tamamlandı.

Fenerbahçe'de fileleri havalandıran isimler 25 ve 51'inci dakikalarda Arda Güler ile 71'inci dakikada Joao Pedro oldu. İstanbulspor'un golleri 56'ncı dakikada penaltıdan Valon Ethemi, 66'ncı dakikada Samet Akaydın'ın kendi kalesini havalandırması ve 90+6'da Emeka Eze'den geldi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 64 yaptı. Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, haftayı 29 puanda kapattı.

Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe, Sivasspor'a konuk olacak. İstanbulspor ise haftayı BAY geçecek.

Haberin Devamı

Jesusun taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti

TRİBÜNLERDEN ISLIK SESLERİ

Teknik Direktör Jorge Jesus'un sarı-lacivertli futbolcular ile konuştuğu sırada tribünlerden yoğun ıslık sesleri yükseldi.

Takımla toplantı yapan Jorge Jesus, tepki gösteren tribünlere doğru yürüdü. Daha sonra Portekizli teknik adam, taraftara el hareketi yaparak tepki gösterdi. Bunu gören Arda Güler koluna girdi ve soyunma odasına yöneltti.

Haberin Devamı

JESUS'UN TARAFTARLA TARTIŞMASI DIŞ BASINDA

Fenerbahçe-İstanbulspor karşılaşmasının ardından takımı orta sahada toplayan Jesus'a Fenerbahçe tribünlerinden tepki geldi. Jorge Jesus da bu duruma karşılık verince Kadıköy'de ortam gerildi.

Portekiz ve Brezilya basını Fenerbahçe taraftarı ile Jesus arasındaki gerilime geniş yer ayırdı.

Portekiz'den Record "Fenerbahçe taraftarından gelen sesler Jesus'u kızdırdı" başlığını kullandı. Haberde "Fenerbahçe, bu Pazartesi evinde İstanbulspor ile (3-3) berabere kaldı ve lider Galatasaray ile yakınlaşma fırsatını boşa harcadı. Sonunda, takım gösterilen destek için taraftarları alkışlarken, Jorge Jesus ve takımın geri kalanı Portekizli teknik direktörü sinirlendiren bir ıslık duydu. Sahanın yıldızı Arda Güler, Jesus'u tünele götürmekle görevli oldu." denildi.

Haberin Devamı

Jesusun taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti

Brezilya'dan UOL Esporte, "Jesus, berabere biten maçın ardından takımı yuhalayan taraftara sinirlendi" başlığını okuyucularına aktardı. Haberin detayında "Jesus, İstanbulspor ile 3-3 berabere biten maçın ardından taraftarın tepkisini beğenmedi. Portekizli teknik adam yuhalama seslerinin ardınan tribünlere el işareti yaptı. Portekizli teknik adamı takımın 10 numarası Arda Güler sakinleştirmeye çalıştı. Arda Güler, Jesus'un taraftarın tepkisinden etkilendiğini görür görmez müdahale etti ve durumu yumuşatmaya çalıştı." ifadelerine yer verildi.

Jesusun taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti

Brezilya'dan Globo, "Jorge Jesus, evinde berabere kaldıktan sonra takıma yapılan yuhalamalardan rahatsız" başlığını kullandı. Haberde "Fenerbahçe tribünleri skordan memnun değildi ve Jesus da gösterilen tepkilerden... Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği ve zirveye daha yakın olma fırsatını elde ettiği maçta İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. Maç bitiminde oyuncularıyla geleneksel halie gelen mini bir toplantı yapan Jesus, taraftarlardan gelen yuhalamalara karşılık vererek şikayetçi oldu, Arda Güler tarafından sakinleştirildi." denildi.

Haberin Devamı

Jesusun taraftara tepkisi gündem oldu: Arda hemen müdahale etti