Galatasaray Icardi'nin Real Madrid'e transferi için olay iddia! Perde arkası ortaya çıktı

Icardi'nin Real Madrid'e transferi için olay iddia! Perde arkası ortaya çıktı

26.11.2023 - 11:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi'nin ismi Real Madrid ile anılırken olay bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Icardinin Real Madride transferi için olay iddia Perde arkası ortaya çıktı

Galatasaray'a transfer olduğundan bu yana gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi'nin ismi İspanyol devi Real Madrid ile anılıyordu.

Haberin Devamı

Yaşananların perde arkası için olay bir iddia daha gündeme geldi.

REAL MADRİD İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında çıkan haberlerde Real Madrid, Mauro Icardi'yi transfer gündemine dahil etti. Carlo Ancelotti'nin Arjantinli forveti daha önce de kadrosunda görmek istediği vurgulandı. Real Madrid'in Mauro Icardi transferi için Galatasaray'a yapması beklenen teklifin ayrıntıları da belli oldu. İspanyol devinin, Arjantinli forvet için 15 milyon euro civarında bir teklif sunabileceği aktarıldı.

Icardinin Real Madride transferi için olay iddia Perde arkası ortaya çıktı

Bunun üzerine Arjantinli golcünün temsilcisi Elio Letterio Pino, Real Madrid'den henüz resmi bir teklif olmadığını ancak yetkililerle görüştüklerini dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından ise olay bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

REAL MADRID TRANSFERİNDE FLAŞ İDDİA!

The Athletic’in Real Madrid muhabiri Guillermo Rai, Icardi-Real Madrid gündemiyle ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Buna göre; Real Madridli yetkililer Icardi’nin menajeri tarafından kendilerine önerildiğini ancak Arjantinli golcüyle ilgilenmediklerini açıkladı.

Icardinin Real Madride transferi için olay iddia Perde arkası ortaya çıktı

GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

4 maçtır suskun olan 30 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor maçıyla bu sezonki gol sayısını 16’ya çıkardı. Icardi, bu gollerin 11’ini Süper Lig’de, 5’ini ise UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemelerinde kaydetti.