Galatasaray Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı

Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı

23.04.2024 - 15:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.

Icardiden Fenerbahçe paylaşımı 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile puan farkını 4'e çıkaran Galatasaray'da Mauro Icardi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya hesabından kutladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE MAÇINDAN FOTOĞRAF
Maçlarda çocuklarla çektirdiği fotoğrafları paylaşan Icardi, son fotoğraf olarak Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçından seçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla çıktığı finalde sahadan çekilen oyuncuları Icardi kenarda alkışlamıştı. Arjantinli yıldız o anların fotoğrafını paylaştı.

Icardiden Fenerbahçe paylaşımı 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı

NE OLMUŞTU?
Galatasaray 1. dakikada Icardi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe maçın 2. dakikasında sahadan çekildi. Hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Maçın tatil edilmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular 11'e 11 çift kale maç yaptı. TFF kararıyla Galatasaray hükmen galip ilan edildi.

SİVAS MAÇI SONRASI GÖNDERMELİ PAYLAŞIM
Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Mauro Icardi, rakipleri Fenerbahçe'nin Sivas'taki puan kaybının ardından Hatayspor maçında yaptığı gol sevincini paylaştı.

Icardi'nin paylaşımı şu şekilde:

Icardiden Fenerbahçe paylaşımı 23 Nisan Çocuk Bayramını kutladı