1.Lig İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu

İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu

11.07.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un eski teknik direktörü İbrahim Üzülmez, kendisi hakkında çok ağır konuşan Alpaslan Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu. Üzülmez, tecrübeli futbolcuya çok sert bir dille yanıt verdi.

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu

Eyüpspor'da kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Galatasaray'a dönmeyi hedefleyen ancak Sarı Kırmızılı ekibin planları içerisinde yer almayan tecrübeli savunmacı Alpaslan Öztürk, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün özellikle İbrahim Üzülmez hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı. Bu sözler üzerine İbrahim Üzülmez, Fanatik'e verdiği röportajda Alpaslan Öztürk'e çok ağır bir cevap verdi.

Haberin Devamı

ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Berchem Sport altyapısında futbola başlayan, ülkemizde sırasıyla; Kasımpaşa, Eskişehirspor, Elazığspor, Göztepe, Galatasaray ve Eyüpspor formaları giyen milli futbolcu Alpaslan Öztürk, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk'ün özellikle İbrahim Üzülmez hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı.

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu

ÇALIŞTIĞIM EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM ÜZÜLMEZ'

Alpaslan Öztürk, Hürriyet'e yaptığı açıklamada; "Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. Nedeni de belli zaten. Açıp bakarsınız. Bence iyi bir hoca değil, iyi bir insan değil. Kötü hoca olabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur." sözlerini kullandı.

Alpaslan Öztürk'ün açıklamalarına ilişkin olarak tecrübeli teknik direktör İbrahim Üzülmez, Fanatik'e konuştu ve oldukça sert yanıt verdi.

Haberin Devamı

Üzülmez'in açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle denildiği gibi helaleşmeden gitme gibi bir durum olmadı. Son toplantıda tüm oyuncular oradaydı ve veda ederken oradan helalleşerek gittik."

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu

'GENÇ FUTBOLCULARA KÜFÜR EDİYORDU'

"Kötü insan kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Kendisi öncelikle takım içerisinde sevilmeyen ve genç futbolculara ağza alınmayacak küfürler savuran biridir. Özellikle profesyonellikten uzak yapısı olması ve çalışmadan yanı top oynamadan para kazanmaya çalışan bir karakterdir kendisi."

'BANA 'TAKIMDAN BUNU GÖNDER' DİYE GELDİLER'

"O dönemde takımdan 5-6 kişi geldi yanıma ve Alpaslan'ı takımdan gönder dediler. Yaptıklarından dolayı sabırlarının taştıklarını anlattılar bana. Ben kadro dışı bıraktıktan sonra da yanıma takımdan oyuncular geldi ve aldığım karardan dolayı beni tebrik ettiler."

'EKMEK YEDİĞİ KABA PİSLEYEN BİRİYDİ'

"Kendisi ekmek yediği kaba pisleyen birisi aslında. Cidden durum bu. Profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu böyle daha iyi anlayabilirsiniz kendisinin. Antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer.'

İbrahim Üzülmezden Alpaslan Öztürke çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu

'BENİM İSMİMİ BİR DAHA AĞZINA ALMASIN'

'Kesinlikle benim ismimi bir daha ağzına almasın. Yaptığı açıklamalar da onun karakterini gösteriyor zaten. Bu kardeşimizin öz eleştiri yapması lazım. Kendisine sorsun önce Galatasaray ya da Eyüpspor'da neden tutunamamış. Bana insanlık dersi verecek kişinin en son kendisi olduğu gerçeğini de unutmamasını tavsiye ederim.

Haberin Devamı

Yazarlar