Halil Özer

Halil Özer

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Öncelikle şunu belirteyim. Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur’un düzenlediği basın toplantısı son zamanlarda gördüğüm en kötü basın toplantılarından birisiydi.
Sanki laf olsun, adet yerini bulsun diye düzenlenen toplantı.
Başkan son anda “Aaaa ben de geleyim” demiş, Erden bey ise “Ben tek düzenleyecektim” diye sanki küskün bir durumdaydı. Yani daha baştan ortada iki taraf arasında bir sıkıntı olduğu net belliydi.
Üstelik katılımcılar tamamen hazırlıksızdı. Dolayısıyla böyle bir ortamda sağlam mesaj veremezsin.
İlginçtir ortada hazırlık olmayınca basın toplantısını oraya giden basın mensupları yönlendirdi.
Tabii bu ortamda sorulması gereken bazı sorular havada kaldı unutuldu.
O zaman bu soruları biz soralım...
Erden bey malum bir iki ay önce eski MHK başkanı Lale Orta ile ilgili iddialarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde ise Erden Timur TFF Etik Kurulu’nda Lale Orta ile birlikte ifade verdi. Acaba bu toplantıda neler oldu? Erden bey iddialarını kanıtladı mı? Yoksa yine özür mü diledi. Gündemi o kadar meşgul etmişken bunu sanıyorum bilmek herkesin hakkıydı. Ama bu soru sorulmadı. Belki de gazetecilerin haberi yoktu. Erden Timur ise hiç konuya girmedi.
Ndombele’nin kilolarının hala maşallahı var. Beli benim gibi olmuş. Peki bu kulübün bir diyetisyeni yok mu?
Florya’da niye Ali Dürüst ya da Abdürrahim Albayrak tarzında bir yönetici sorumluluğu yok. Çünkü herkes bildiğini okuyor.
İcardi bu kadar başına buyruk nasıl olabiliyor. Toplantıda İcardi için anlatılanlar hiç tatmin edici değil. Adam kimsenin haberi yokken birden Meksika’dan çıkıyor. Meksika dediğin nereden baksan 14 saatlik uçuş. Geliş de 14 saat. Yorgunluğu ayrı. Kulübün kendi sağlık kurulundan ayrı. Kimse sakatlıkların nasıl geliştiğini bilmiyor.
Aslında daha çok var da yazı uzayacak.
O yüzden son olarak şunu soralım. Tabii Erden beye.
Konu Erden beyin kendi kariyer planı için yaptığı transferler.
Son bir iki aydaki gelişmelere bakarsak artık buna Sanchez’i de katabiliriz.
Bu kadar transfer yaptığınız halde neredeyse sıfır çektiniz. Bu adamları nasıl aldınız? Hiç mi araştırmadınız? Bu kadar para boşa mı ödenecek? Bu transferlerden Okan Hoca’nın haberi var mıydı?
Biz buradan sorduk. Kim bilir belki önümüzdeki günlerde bunların yanıtını alabiliriz.