İtalya Serie A Hakan Çalhanoğlu'dan Devler Ligi finali iddiası!

Hakan Çalhanoğlu'dan Devler Ligi finali iddiası!

09.06.2023 - 18:02 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak Inter'de Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak Inter'de Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"İNŞALLAH ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANAN İLK TÜRK FUTBOLCU OLARAK DA TARİH YAZARIM"
Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu final hakkında şu yorumda bulundu: "Bu finali ülkemde oynayacağımız için çok mutluyum, gururluyum. Eminim ki ülkem arkamdadır. Dualarını eksik etmeyecektir. Milli takımda İngiltere'ye gol atan ilk futbolcu olmuştum. İnşallah Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk Türk futbolcu olarak da tarih yazarım"

"İLKAY VE BENİM İÇİN ÖZEL OLACAK"
"2 Türk yarın final oynayacak. İlkay ve benim için özel olacak. İlkay; Almanya, ben Türk Milli Takımı için oynuyorum. Sonuçta ikimiz de kalbi Türk. Bu fark etmiyor. Herkesin kararına saygı duyuyorum. Önemli olan 2 Türk'ün finalde olması. Bu ayrı gurur."

Haberin Devamı

TRAFİK İTİRAFI
"Inter'de takım arkadaşlarınla buradaki atmosfer hakkında konuştun mu?" sorusuna Hakan şu yanıt verdi: "İlk dedikleri şey 'İstanbul'da ne kadar çok trafik var'. Buraya gelmemiz biraz zamanımızı aldı. İstanbul çok büyük bir şehir, 16 milyon kişi yaşıyor. Zaman zaman arkadaşlarıma anlatıyorum."

Arjantinli golcü Lautaro Martinez final öncesinde şu ifadeleri kullandı: "Manchester City çok güçlü bir takım, sürekli iyi çalışan bir takım. Biz de son antrenmanlarda iyi çalıştık ve bu maça iyi hazırlandık. Sahada tüm planlarımızı uygulamak istiyoruz. "6 ay önce Dünya Kupası finalinde, bugün ise Şampiyonlar Ligi finalinde oynuyorum. Benim ve ailem için büyük bir gurur."

"Ayak bileğimde bir sorun vardı ama şu anda tamamen geçti bu sorun. Herhangi bir ağrı hissetmiyorum."

Yazarlar