Galatasaray Galatasaray'ın eski yıldızı Melo'dan Messi itirafı: "Bu tam bir çılgınlık''

Galatasaray'ın eski yıldızı Melo'dan Messi itirafı: "Bu tam bir çılgınlık''

21.11.2023 - 14:44 | Son Güncellenme:

Kariyerini Brezilya ekiplerinden Fluminense'de sürdüren Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Felipe Melo'dan Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu

Galatasarayın eski yıldızı Melodan Messi itirafı: Bu tam bir çılgınlık

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, Arjantinli yıldız Messi hakkında önemli ifadeler kullandı. 40 yaşında Fluminense ile Copa Libertadores şampiyonluğu yaşayan Felipe Melo TyC Sports'a Arjantinli yıldız Messi'den etkilendiğini itiraf etti.

Haberin Devamı

Arjantin'le 2022 FIFA Dünya Kupasını kazanan Messi 8. kez Ballon d'Or'u kazanarak kırılması bir güç rekora imza attı. Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'ye transfer olan Messi yüksek performansını burada da sürdürüyor.

MLS'deki ilk sezonunda Inter Miami ile Herons'u Ligler Kupası'nın açılışına taşıdı ve aynı zamanda turnuvada Altın Ayakkabı ödülünü de kazandı. MLS'deki ilk maçına muhteşem bir serbest vuruşla damgasını vururken yine onu izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

'O HÂLÂ DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU.'
Melo Arjantinli yıldızdan ilham aldığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Messi, birkaç yıl önce sahip olduğu hıza sahip değil ama oyun hakkında çok daha fazla vizyona sahip ve eskisinden daha iyi şeyleri var. O hâlâ dünyanın en iyi oyuncusu. Bu tam bir çılgınlık. Bu yüzden Ballon d'Or kazandı."

Haberin Devamı

KARŞI KARŞIYA GELİYORLAR
Brezilya ve Arjantin, Salı akşamı FIFA Dünya Kupası elemelerinde karşı karşıya gelecek ve Messi'nin de bu maçta oynaması bekleniyor. Melo ise artık Brezilya Milli Takımı'nda yer almıyor ve sezonu Libertadores şampiyonluğuyla tamamladı. 40 yaşındaki oyuncunun Güney Amerika ekibiyle sözleşmesi 2024'e kadar devam ediyor.

Yazarlar