Galatasaray Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi

Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi

06.04.2024 - 12:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...

Galatasaraydan sürpriz Emin Bayram hamlesi Okan Buruk kararını verdi

Sarı-Kırmızılılar bu sezon ligde şampiyonluğa koşarken yeni sezon hazırlıklarına da şimdiden başladı.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Okan Buruk ve yönetimin yaptığı transfer zirvelerinde başarılı hoca gelecek sezon da takımda görmeyi düşünmediği isimleri de iletti. Yönetim, Buruk'un planlarında yer almayan yıldızların üstünü çizerken boşalacak bu bölgeler için de kadronun güçlendirilmesi adına çalışmalar sürüyor.

BÜYÜK POTANSİYEL

Ancak bu süreçte Aslan'ın ilk transferi de belli oldu. Altyapıdan yetişen Emin Bayram, 2019 yılında A Takım’a yükseldi. 2 sene en üst seviyede kaldıktan sonra Boluspor’a kiralanan genç stoper, 2022 yılında ise zaman zaman şans buldu.

Gelecek adına büyük bir potansiyel taşıyan Emin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise kendine geliştirebilmesi ve daha fazla forma şansı bulabilmesi için Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’ya kiralandı.

Haberin Devamı

GELİŞİMİNDEN MEMNUNLAR

Aradan geçen sürede kendisini fazlasıyla geliştiren genç futbolcu, bu sezon 25 maçta forma giydi. Aslan da 21 yaşındaki oyuncuyu yakından takip ederken, gösterdiği gelişimden bir hayli memnun kaldı. Sezon sonunda yuvasına geri dönecek olan Emin, yeniden başka bir kulübe kiralanmayacak.

OKAN BURUK DA İSTİYOR

Okan Buruk’un da kadrosunda görmeyi istediği Emin, gelecek sezondan itibaren savunmada rotasyonun önemli parçalarından biri olacak ve daha fazla şans bulacak. Genç futbolcu, Belçika temsilcisinde alabileceği en fazla süreyi alarak deneyim kazanmak ve Aslan'a yüzde 100 hazır ve maç tecrübesi kazanmış bir futbolcu olarak dönmek.

Yazarlar