Galatasaray Galatasaray'dan Sparta Prag'a özel kadro! Plan ortaya çıktı

Galatasaray'dan Sparta Prag'a özel kadro! Plan ortaya çıktı

21.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda yarın Sparta Prag ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Okan Buruk, planını hazırladı. İşte detaylar...

Galatasaraydan Sparta Praga özel kadro Plan ortaya çıktı

Galatasaray, Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda yarın Sparta Prag ile kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı ekibin planı belli oldu.

Haberin Devamı

SOL BEKE BARIŞ ALPER

Galatasaray’da yarınki Sparta Prag maçı için kadro değişecek. Teknik Direktör Okan Buruk, ilk maçta yaşanan sıkıntıları da dikkate alarak bazı hamleler yapacak.

Buruk’un, ismi Avrupa listesinde olmayan Köhn’ün yerine Barış Alper’i sol bekte oynayacağı öğrenildi. Bu kararda rakibin sağ beki Preciado’nun ilk maçtaki performansının etkili olduğu belirtildi.

TETE İLK 11'DE

Sarı-kırmızılılarda, iyileşen ve bugün takımla antrenmana çıkacak olan Kaan Ayhan’ın ise sağ bekte değerlendirileceği bildirildi. Aslan’da savunmanın merkezinde cezalı Nelsson’un yerine Abdülkerim Bardakcı forma giyecek. Başkent’te dinlendirilen Torreira ise Prag’ta yine formasını sırtına geçirecek. Buruk’un sağ önde ise Tete’de karar kıldığı bildirildi.

Haberin Devamı