Galatasaray Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir!

Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir!

18.12.2023 - 10:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da Ocak transfer dönemi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a 1-0 mağlup oldu ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan sarı-kırmızılılar, sol bek ve orta saha transferlerini tamamlamak istiyor.

Haberin Devamı

Devre arasında birçok oyuncusuna resmi teklif gelmesi beklenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanabilir. Angelino ve Ndombele ile yol ayrımına gitmesi beklenen Cimbom'da yıldız oyuncunun sözleşmesi de feshedilebilir.

ANGELINO'NUN YERİNE İKİ ADAY!

Galatasaray’ın sezon başından beri en çok problem yaşadığı mevki sol bek oldu. Özellikle Leo Dubois’nın gidişi sonrasında yerine gelen Angelino, beklentilerin altında kaldı. İspanyol savunmacı, eğer bir maç daha oynarsa sözleşmesindeki özel madde gereği kontratı otomatik olarak uzayacak. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli futbolcu bu yüzden Okan Buruk tarafından pek tercih edilmiyor. Diğer yandan Kazımcan Karataş da beklenen çıkışı yapamadı. Hâl böyle olunca ara transfer döneminde merkeze bir isim takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın öncelikli hedeflerinden biri de sol bek olacak.

Haberin Devamı

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

Bu doğrultuda İtalya Serie A ekiplerinden Roma’nın formasını giyen Leonardo Spinazzola’yı kadrosuna katmayı düşünen Cim Bom’a sevindirici bir haber geldi.

Çizme basınında yer alan haberlere göre 30 yaşındaki futbolcunun, takımdan ayrılmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Ayrıca İtalyan oyuncunun, kariyerinde yeni bir macera arayabileceği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun kontratının sezon sonunda bitecek olması da Aslan’ın elini güçlendiren detaylardan biri olarak dikkat çekiyor. 

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

Cim Bom her ihtimale karşı B planını da düşünüyor. Sol bek adayları arasında Manchester United'da görev yapan Sergio Reguilon'un da olduğu öğrenildi.

Bu sezon Kırmızı Şeytanlar'da 10 maçta süre alan İspanyol futbolcu için temasların başlayabileceği de gelen haberler arasında.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

NDOMBELE DE TOĞUN AĞZINDA!

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Tanguy Ndombele beklentilerin altında kaldı. Fransız yıldız fazla kilolarıyla gündeme gelirken Okan Buruk'un beklentilerini karşılayamadı. Sarı-kırmızılılar, Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesini Ocak ayında feshetmek istiyor. Tottenham ile bu yönde görüşmelere başlaması beklenen Galatasaray'ın sol bek dışında orta sahaya da transfer yapması bekleniyor. Galatasaray'ın hedefi orta sahaya iki transfer birden yapmak.

Haberin Devamı

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

OLIVEIRA İÇİN SÖZLEŞME FESİH İDDİASI!

Galatasaray'da Portekizli orta saha Sergio Oliveira ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ağırlık çalışırken göğüs kasında kopuk oluşan futbolcunun ameliyat olması halinde sahalardan 4 ay uzak kalması bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımın da bu nedenden dolayı Oliveira'nın menajerini İstanbul'a çağırdığı öğrenildi.

Takvim'de yer alan habere göre önümüzdeki hafta içinde oyuncunun temsilcisiyle görüşecek olan yönetimin Portekizli yıldızın temsilcisine sözleşmeyi dondurmayı ya da kontratı feshetmeyi teklif edeceği belirtildi.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

31 yaşındaki orta sahanın bu sezonki performasının istenilen seviyede olmamasının da Galatasaray'ı bu teklifi yapmaya iten nedenlerden biri olduğu belirtildi. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla toplam 20 maçta süre bulan tecrübeli futbolcu 2 gol, 2 asiste imza attı. Portekizli yıldızın Galatasaray ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

Haberin Devamı

SAKATLIK GEÇİRDİ

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Sergio Oliveira'nın göğsünde kopma meydana geldiği açıklanmıştı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Antrenman öncesi tesisteki fitness merkezinde bireysel kuvvet çalışması sırasında göğüs kasında (pectoralis major) kopuk oluşan futbolcumuz Sérgio Oliveira'nın tedavisine başlanmıştır. Tedavi protokolü, yapılacak ileri tetkikler sonrası netleşecektir." denilmişti.

Galatasarayda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir

Yazarlar