Galatasaray Galatasaray'da Sacha Boey'a devler talip! Transfer için yarışa girdiler

Galatasaray'da Sacha Boey'a devler talip! Transfer için yarışa girdiler

30.10.2023 - 19:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey'a Premier Lig'den dev takımların talip olduğu aktarıldı. Genç oyuncu için gözlemcilerin devrede olduğu vurgulandı.

Galatasarayda Sacha Boeya devler talip Transfer için yarışa girdiler

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da geçtiğimiz sezon başından bu yana inanılmaz bir performans sergileyen Sacha Boey'a devlerin talip olduğu öne sürüldü. Fransız basını, genç oyuncu için İngiltere'nin önde gelen kulüplerinin harekete geçtiğini yazdı.

Haberin Devamı

Fransız basınından Sport'ta yer alan habere göre; Premier Lig ekiplerinden Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey için harekete geçme kararı aldı. Manchester United'ın yanı sıra Premier Lig'den Arsenal'ın da Sacha Boey'la yakından ilgilendiği aktarıldı.

Galatasarayda Sacha Boeya devler talip Transfer için yarışa girdiler

Sacha Boey'a Manchester United ve Arsenal'ın dışında İspanya ve Almanya'dan da takımların ilgisinin bulunduğu belirtildi. İngiliz basınında yer alan başka bir haberde ise Manchester United'ın Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbide Sacha Boey'u izlemesi için bir gözlemci görevlendirdiği vurgulandı.

OKAN BURUK'UN VAZGEÇİLMEZİ

Galatasaray'ın genç oyuncusu bu sezon 19 maça çıktı. Sacha Boey bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki sağ bekin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sacha Boey'un güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Haberin Devamı

Galatasarayda Sacha Boeya devler talip Transfer için yarışa girdiler

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Sacha Boey için Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sacha Boey geçtiğimiz sezon Galatasaray'da Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

"HEDEFLEDİĞİM LİG PREMIER LİG" DEMİŞTİ

Sacha Boey daha önce Fransız basınına verdiği bir röportajda Arsenal'a transfer olmak istediğini dile getirmişti. Fransız sağ bek açıklamasında, "Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak" ifadelerini kullanmıştı.