Galatasaray Galatasaray'da Mertens hamama gitti! Ayrılık için son noktayı koydu

Galatasaray'da Mertens hamama gitti! Ayrılık için son noktayı koydu

30.01.2024 - 12:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mertens geleceği konusunda son noktayı koydu. Öte yandan Belçika kanalına röportaj veren yıldız isim hamama gitti.

Galatasarayda Mertens hamama gitti Ayrılık için son noktayı koydu

Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray'a katılan ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Dries Mertens azmi ve mücadelesiyle bu sezonda geçer not almayı başardı

Haberin Devamı

36 yaşındaki yıldız Dries Mertens, son haftalarda ön plana çıkıyor. Hem saha içinde hem de saha dışında takımın en önemli isimlerinden olan Belçikalı oyuncunun kontratı sezon sonunda sona erecek. Kariyeriyle ilgili olarak Mertens önemli açıklamalarda bulundu.

PROGRAM İÇİN HAMAMA GİTTİ
Dries Mertens, Belçika'nın VTM kanalını İstanbul'da konuk etti. Mertens, program sunucusuyla birlikte hamama gitti.

Galatasarayda Mertens hamama gitti Ayrılık için son noktayı koydu

KARİYERİMİ İSTENBUL'DA SONLANDIRACAĞIM
Belçiklalı yıldız geleceğiyle ilgili olarak “Görünen kariyerimi İstanbul’da, Galatasaray’da sonlandıracağım. Bu benim için keyifli olacak ve açıkçası heyecanlıyım da.”

PSV'YE KAPIYI KAPADI
Mertens daha öncesinde hakkında çıkan PSV'ye transfer olacak iddialarına yanıt vererek bu iddialara nokta koymuştu. Mertens, eski kulübü olan PSV'ye dönmeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN 1 YILLIK TEKLİF HAZIRLIĞI
Sarı-kırmızılı ekibin Mertens'le yola devam etmek istediği yazılmıştı. Geleceği konusunda karar vermeyen yıldıza makul bir ücretle 1 yıl daha kalması teklif edilecek.

Galatasaray formasıyla 64 maça çıkan Mertens, 12 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Galatasarayda Mertens hamama gitti Ayrılık için son noktayı koydu

HADİSE EVİNDE AĞIRLADI
Belçika doğumlu Hadise, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs'u evinde ağırlamştı. Bir araya gelen Hadise ve Mertens çiftinin görüntüleri sosyal medyada çok beğenildi.

DEPREMDE ÇALIŞMALARA KATILMIŞTI
Süper Lig'de 2'nci sezonunu geçiren Dries Mertens, 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremde yardım çalışmalarına yoğun bir şekilde katılarak tüm takım taraftarları tarafından takdir edilmeyi başarmıştı. Başarılı oyuncu ile beraber eşi de çalışmalara katılmıştı.