Galatasaray Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu!

Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu!

23.10.2023 - 15:48 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Galatasaray sahasında Bayern Münih'i ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesi sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu. Öte yandan Bayern Münih idmanında Icardi gelişmesi yaşandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'i RAMS Park'ta konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda zorlu mücadele öncesi en çok merak edilen konu ise Mauro Icardi'nin durumu...

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Serkan Özen'in sorularını yanıtladı. Dindar, Mauro Icardi'nin son durumunu canlı yayında açıkladı.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARLARI MUHTEŞEM BİR GÖSTERİYE İMZA ATTI"

"Cumhuriyet'in 100. yılında Galatasaray muhteşem bir gösteriye imza attı. Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray ve bunu bir kez daha gösterdi. Maç günü olmasına rağmen yönetim Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Ulus olarak değer verdiğim günlerden birisi. İçerik olarak ve verilen mesaj anlamında da Atatürk'ün fotoğrafıyla süslenen detaylar da çok güzeldi. 50 bin taraftar vardı ve Beşiktaş taraftarının gelmesi de çok güzeldi. Keşke ufak tefek tatsız olaylar olmasaydı ama Beşiktaş taraftarının orada olması çok değerliydi. Rakibi ve kendi takımını motive eden bir olay."

Haberin Devamı

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

"ICARDI, METİN OKTAY'DAN SONRA EN SEVİLEN FİGÜR"

"Muazzam bir performansa imza atıyor. Büyük maçların golcüsü olduğunu gösterdi. Sıradan maçlarda değil büyük maçları iyi oynuyor ve skoru belirliyor. Galatasaray tarihine bakıyorum birçok forvet var ama Metin Oktay'dan sonra Icardi kadar sevilen bir figür yoktur. Golcülük olarak kimseyle kıyaslamam. Mauro Icardi başka bir seviye."

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

MAURO ICARDI'NİN SON DURUMUNU AÇIKLADI!

"Dün Okan hocayla konuştum. Okan hocanın bize söylediği şey şu: "Ağrı eşiği burada önemli. Icardi'nin şiddetli ağrıları var oynar veya oynamaz diyemiyoruz." Bunu dün söyledi bize. Okan hoca maç saatine kadar durumunu netleştirecek. Karar maç günü verilecek. Icardi 'Ben oynamaya hazırım' demiş. Icardi'nin kendini kanıtlamasına gerek yok. Bayern Münih maçı Icardi'nin de oynamak isteyeceği bir maç. Galatasaray'a faydalı olmak istiyor. Yarın 16.00 gibi bir test yapılır. Karar o saatlerde verilecek. Koşarken, zıparken birkaç test yapılır. Ben oynayacağını düşünüyorum. Bu maç için riske etmeye değer mi? Burada da Okan hoca sağlık ekibiyle detaylı analizler yapıyorlar. Duygusal hareket etmeyecekler. İkinci forvetin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Bakambu olabilir mi yerine ? Icardi'nin alternatifi A klas bir oyuncu olamaz zaten. Beklediğinde sorun yaratmayacak bir isim olması gerekiyordu. Burada o oyuncunun ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz. Ba kambu olmaz bence. Mauro Icardi için tahimin oynayacağı yönünde. Icardi olmazsa Barış Alper'i tercih edecek hoca. Ben olsam pek riske etmezdim."

Haberin Devamı

ICARDI SALONDA ÇALIŞTI
Mauro Icardi, Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında sahada yer almadı. Icardi, salonda sağlık ekibiyle birlikte özel çalışma gerçekleştirdi.

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

"BAYERN KUSURSUZ DEĞİL OKAN BURUK BÜYÜK MAÇLARI KAZANIYOR"

"Bayern Münih kusursuz bir takım değil. Galatasaray'ın ve Okan hocanın büyük maç karnesi muazzam. Rekortmen hoca. Hakkının çok fazla teslim edildiğini düşünmüyorum. Mauro Icardi'nin saha içi performansı Okan hocanın da saha dışı performansı çok iyi. Doğru sistem ve doğru oyuncularla sahaya çıkacağını düşünüyorum. Icardi büyük maçları boş geçmiyor. Çok özel bir oyuncu. Bir nesli Galatasaraylı yapacak. Türk futbol tarihinin kaderini değiştirecek belki de... 96-2000'de Avrupa'daki Galatasaraylı sayısı arttıysa bu sürecin yeni patronu Okan Buruk olacak ama saha içinde müthiş bir figür var: Mauro Icardi... Icardi vitrindeki adam. Türkiye'de taraftar anketlerinde hep Galatassaray daha fazla çıkacaktı. Şimdi Galatasaray uzak ara yapabilir. Galatasaray yüzde 3-4 sadece Icardi sayesinde taraftar sayısını artırmıştır. Kaprisli birisi değil. Çok düzgün bir isim. Galatasaraylıların çok gurur duyduğunu düşünüyorum. Tam bir reklam yüzü. Galatasaray'ın Beckham'ı neden Mauro Icardi olmasın?"

Haberin Devamı

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

"BARIŞ ALPER YILMAZ, BURAK YILMAZ'I ÖRNEK ALSIN"

"Barış Alper'e de 'Yerli Mbappe' diyorlar. Barış Alper fiziksel olarak müthiş bir evrim geçirdi. Geçen sezon başında kimse adını bile anmıyordu. Bugün A Milli Takım'da ve Galatasaray'da önemli işler yapıyor. Geçen sezon Fenerbahçe deplasmanında başarılı oldu ve sonrasında oynadı. Türk futbolunun yeni bir Burak Yılmaz'a ihtiyacı var. Burak Yılmaz gibi dolaşmaz ama Burak Yılmaz olacaksa da kanattan forvete evrilmesi gerekiyor. Burak daha bitirici bir oyuncuydu. Burak'a göre daha güçlü ama teknik olarak Burak Yılmaz'ın çok gerisinde. Kendisine Burak Yılmaz'ı örnek alsın. Icardi'yi ben de riske etmem. Dünyanın sonu değil. Ölüm kalım maçı değil. Stratejik bir maç. Kopenhag rakibin zaten evinde Bayern'e kaybetmiş. Bayern Münih deplasmanda bence United'a yenilmez. Bu noktada ben de Icardi'yi yedek tutar Barış Alper Yılmaz ile başlardım."

Haberin Devamı

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

İŞTE GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

"Radikal bir değişiklik Bayern Münih maçı için riskli olabilir. Angelino, Beşiktaş maçında da riskli değildi. Abdülkerim'i zaman zaman sol bekte denemişti. Abdülkerim'i sol bek pozisyonunu oyuncusu değil. Daha önce oynamış ama o bölgenin oyuncusu değil. Ama Abdülkerim'i de bu maçta sol bek deneyebilir. Muslera, Boey, Davinson, Kaan, Abdülkerim, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem, Zaha, Tete, Icardi veya Barış Alper Yılmaz. Benim edindiğim bilgilere göre kadro bu şekilde olacak. Nelsson'u sadece üçlü savunmada oynatabilir. Üçü savunmada şu şekilde bir risk var o oyunculardan birine bir şey olursa alternatif yok. Nelsson'a şu an yer bulamıyoruz çünkü Davinson iyi. Nelsson çok farklı pozisyonlara evrilebilen oyuncu olsa oynatabilirsiniz ama çok stabil bir oyuncu. Ayağı da çok iyi değil. Nottingham için efsane olabilir ama Arsenal için pek iyi tercih olmaz. Hakim Ziyech kadroda olacak. Yarın 11'de başlamayacak ve kadroda olacak. Çok net bir haber bu. Hakim Ziyech, Bayern Münih maçının kadrosuna yer alacak."

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

"GALATASARAY LİGDE GİZLİ LİDER"

"Ligdeki derbi daha sert geçmeye aday. Kupayı da iki takım isteyecektir. Yılbaşından bir gün önce oynanacak bir takım olumsuz koşullar da var. Ben Galatasaray penceresinden baktığımda Galatasaray bir kupa takımıdır, finallerin takımıdır. O kupa ortadaysa Galatasaray'ın winner özelliği var. Ligde Fenerbahçe çok iyi gidiyor. İki takım da çok iyi performans sergiliyor. Fenerbahçe 9 lig 8 Avrupa maçı kazandı. Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı takımların ismini sorsak birçok kişi bilmez. Lig fikstüründe de avantajı vardı. Volkan Demirel dün üçlü savunmayla çıkarak stratejik bir hata yaparak maçı kaybetti. 17 maç kazanmış İsmail Kartal başarılı ama henüz kış gelmedi. Bu yüzden Fenerbahçe'nin gerçek anlamda hangi noktada olacağını göreceğiz. Galatasaray ise deplasmanda Manchester'ı mağlup etti. Kopenhag maçında 2-0'dan döndü. Galatasaray; Beşiktaş ve Trabzonspor'u de mağlup etti. Galatasaray bu anlamda gizli lider bana göre. Şu an Fenerbahçe'nin tabloda ilk sırada görünmesi sembolik. Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla başlar hikaye... Lig iki takım arasında geçecek. Puan kaybı da minimum düzeyde olacak."

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu

YÖNETİMDEN 1 MİLYON EUROLUK PRİM KARARI

"Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı. Maçın kazanılması durumunda elde edilecek 2.8 milyon euronun 1 milyon eurosu takıma eşit olarak dağıtılacak. Bayern Münih maçında da Galatasaray'a başarılar dileyelim. Umarım ülkemiz için hayırlı bir sonuç olur. Galatasaray, Bayern maçıyla bir mesaj verebilir."

Galatasarayda Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardinin son durumu belli oldu