Galatasaray Galatasaray'da Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas yönetimine tepki gösterdi!

Galatasaray'da Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas yönetimine tepki gösterdi!

11.05.2022 - 17:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve yönetimine transferde izlediği yol nedeniyle tepki gösterdi.

Galatasarayda Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas yönetimine tepki gösterdi

Galatasaray Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu yaptığı açıklamada mevcut yönetimin transfer çalışmalarından rahatsız olduğunu dile getirerek: "Mevcut yönetimin transfer teşebbüslerinden ciddi kaygılar duyduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

Haberin Devamı

SEÇİM HAZIRLIĞI
Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesiyle başlayan büyük kaos, Galatasaray'da hem transferde hem de idari anlamda belirsizliğe neden olmaya devam ediyor. Sezonun artık sona gelinmesiyle birlikte gönderilecek ve transfer edilecek isimlerin çoktan belirlenmesi gerekirken sarı-kırmızılı camia seçime odaklanmış durumda.

KADRO PLANLAMASI KRİTİK
Galatasaray'da yeni gelecek yönetimin göreve başladığı gibi hem takımdan ayrılacak isimleri göndermesi, hem de gelecek sezon için kadro planlaması yapıp transferleri gerçekleştirmesi bekleniyor

İŞTE O AÇIKLAMA

Galatasaray Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu transfer çalışmalarına tepki göstererek; "Seçime az süre kalmasına rağmen mevcut yönetimin, yeni gelecek yönetimlerin hareket alanını kısıtlayan bir takım satın alma, kiralama, satma ve transfer eylemlerinden ciddi kaygılar duyuyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas yönetimine tepki gösterdi