Galatasaray Galatasaray'da ayrılıklar üst üste geliyor! Yeni takımı şaşırttı

Galatasaray'da ayrılıklar üst üste geliyor! Yeni takımı şaşırttı

31.01.2023 - 11:52 | Son Güncellenme:

Kaan Ayhan'ı kadrosuna katarak savunma hattını güçlendiren Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Sarı-kırmızılılarda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırttı.

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 10 maç kazanarak liderliğini perçinleyen Galatasaray, transferde de önemli adımlar atmaya başladı. Sarı-kırmızılılar Ocak ayının ilk bombasını Kaan Ayhan'la patlattı. Galatasaray'da transfer kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşırken yıldız oyuncunun yeni takımı şaşırttı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

KAAN AYHAN TRANSFERİ RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray Kaan Ayhan transferini resmen duyurdu. 

Galatasaray konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Kaan Ayhan ve kulübü US Sassuolo Calcio s.r.l ile oyuncunun 2022-23 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 400.000 € tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.800.000 Euro'dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 9.500.000 TL sezonluk ücret ödenecektir."

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMAMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Kaan Ayhan için Beşiktaş da devreye girmiş, İtalyan kulübü Sassuolo ile pazarlık için masaya oturmuştu. İlk etapta kiralık düşünülen oyuncu için İtalyanlar zorunlu satın alma maddesi koymak istedi, siyah-beyazlılar bunu kabul etmedi. Böyle olunca görüşmeler daha fazla ilerleyemedi. Kaan Ayhan’ın Türkçe, Almanca, İtalyanca ve İngilizce bilmesi büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Yeni Galatasaraylı, bu özelliğinden dolayı takım içerisinde köprü vaziyeti de görecek.

Haberin Devamı

BERKAN KUTLU SÜRPRİZİ

Son dönemde Galatasaray'ın en kilit isimlerinden olan Berkan Kutlu'ya İtalya'dan talip çıktı. Serie A'da topladığı 8 puanla son sırada yer alan ve kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına hız veren Cremonese, milli orta saha için Sarı Kırmızılı ekibe resmi teklifini sundu. Berkan'ı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen İtalyan ekibi, sözleşmeye 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da ekledi. Milli oyuncuya yarım sezon için 700 bin Euro öneren Cremonese, Galatasaray'ın cevabını beklemeye başladı. 31 Ocak'ta İtalya'da ara transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle İtalyan temsilcisinin Sarı Kırmızılılar'dan bir an önce cevap almak istediği öğrenildi. 

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

VAN AANHOLT, PSV YOLCUSU

Galatasaray'da Okan Buruk'un üzerini çizdiği isimlerin başında gelen Patrick Van Aanholt, PSV Eindhoven'a transfer oluyor. Hollanda basını yıldız oyuncunun Salı veya Çarşamba günü Hollanda'ya giderek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Haberin Devamı

Algemeen Dagblad'da yer alan habere göre Patrick Van Aanholt, PSV için bugün sağlık kontrolünden geçecek. Haberde Van Aanholt'un bugün Hollanda'da daha önceden planlandığı üzere PSV'ye transfer olacak.

Galatasaray'ın 2021-2022 sezonunun başında transfer ettiği Patrick Van Aanholt, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 62 karşılaşmada 3 gol kaydederken 5 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Van Aanholt'un piyasa değeri 3.2 milyon Euro...

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

VAN AANHOLT HAVALİMANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Galatasaray'dan sezon sonuna kadar PSV'ye kiralanan Patrick Van Aanholt, İstanbul'dan ayrıldığı esnada havalimanında görüntülendi. Van Aanholt'un gün içerisinde resmi sözleşmeyi atıp sezon sonuna kadar PSV'ye kiralanması bekleniyor.

Galatasaray ve PSV sağlık kontrollerinin ardından transferi resmen duyuracak.

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

(Fotoğraf Yağız Sabuncuoğlu'ndan alınmıştır)

SEFEROVIC SÜRPRİZİ! KASIMPAŞA DERKEN YENİ TAKIMI...

Galatasaray'da Patrick Van Aanholt gibi gözden düşen bir başka isim Haris Seferovic'in de kısa süre içinde takımdan ayrılması bekleniyor. İsviçreli golcünün bu sezonu İstanbul'da tamamlamak istemesi sebebiyle İstanbul kulüpleriyle görüşme gerçekleştirdiği belirtilmişti. Özellikle Kasımpaşa'nın Seferovic'i kadrosuna katmaya yakın olduğu ifade edilmişti.

Haberin Devamı

Seferovic transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Portekiz'den O Jogo, İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun Haris Seferovic'i kadrosuna katacağını duyurdu. Haberde "İtalya'dan Salernitana ve Türkiye'den Kasımpaşa, Seferovic'le ilgilendi. Fakat iki takım da transferden çekildi. Son günlerde Fatih Karagümrük de Seferovic ile ilgilendi. Seferovic ile ilgili karar bugün verilecek. Kiralık olarak Celta Vigo'ya katılması bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray, Haris Seferovic'in sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti.

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

SEFEROVIC'İN PERFORMANSI

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Haris Seferovic hazırlık karşılaşmalarında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İsviçreli golcü için kırılma noktası ise Ümraniyespor maçı oldu. Haris Seferovic, Ümraniyespor maçında kaçırdığı gollerin ardından büyük eleştiri toplamıştı. Galatasaray'ın Mauro Icardi'yi transfer etmesi ve Gomis'in yükselen formu sonrası gözden çıkarılan Seferovic, Galatasaray'da istikrarı yakalayamadı.

Haberin Devamı

Haris Seferovic, Galatasaray formasıyla 13 resmi karşılaşmada görev yaparken 2 gol kaydetti. Transfermarkt verilerine göre Haris Seferovic'in piyasa değeri ise 6 milyon Euro...

Galatasarayda ayrılıklar üst üste geliyor Yeni takımı şaşırttı

Yazarlar