Galatasaray Galatasaray'a Kolombiyalı sağ kanat! Transfer için devler takipte

Galatasaray'a Kolombiyalı sağ kanat! Transfer için devler takipte

10.05.2024 - 19:21 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Kolombiyalı sağ kanatla ilgilendiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların peşine düştüğü tecrübeli futbolcuya Avrupa'dan köklü kulüplerin kanca attığı aktarıldı.

Galatasaraya Kolombiyalı sağ kanat Transfer için devler takipte

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunmaya hazırlandığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, kariyerini Brezilya'da sürdüren Kolombiyalı futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; tecrübeli futbolcuyla Avrupa'dan 2 önemli kulübün daha ilgilendiği kaydedildi. Galatasaray'ın Fluminense forması giyen Jhon Arias ile ilgindiği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği öğrenildi.

Jhon Arias için Galatasaray'ın dışında Sevilla ve Zenit'in de ilgisinin bulunduğu kaydedildi. Galatasaray'ın Jhon Arias transferinde elini çabuk tutma kararı aldığı ifade edildi. Jhon Arias bu sezon Fluminense'de 22 maçta forma şansı buldu. Kolombiyalı sağ kanat bu mücadelelerde 6 gol ve 3 asist üretti.

Galatasaraya Kolombiyalı sağ kanat Transfer için devler takipte

Jhon Arias'ın Fluminense ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

Dorados altyapısında futbola başlayan Jhon Arias daha sonra Tijuana, Patriotas, Llaneros, CD America, Independient Santa Fe ve Fluminense'de oynadı. Kolombiya Milli Takımı'nda 13 karşılaşmada süre alan Jhon Arias, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.