Voleybol Filenin Sultanları, Tayland'ı set vermeden devirdi!

Filenin Sultanları, Tayland'ı set vermeden devirdi!

29.06.2023 - 15:48 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin 3. haftasında Tayland ile karşı karşıya geldi. Sultanlar rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Filenin Sultanları, Taylandı set vermeden devirdi

Kadın Milli Voleybol Takımı'mızın, 2023 Milletler Ligi serüveni devam ediyor. Filenin Sultanları, 3'üncü hafta 2. maçında Tayland ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, 15-25, 15-25 ve 20-25'lik setlerle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

 

TAYLAND - TÜRKİYE: 0-3 (MAÇ SONUCU)

1. SET: 15-25
2. SET: 15-25
3. SET: 20-25

ZEHRA'NIN SAYISI HAKEME TAKILDI
Mücadelenin ilk setinin ortasında Zehra Güneş aldığı sayı sonrası sevinmeye giderken hakem rakip sahaya müdahale sebebiyle sayıyı Tayland'a gösterdi. Takım halinde itiraz etsek bile mücadele 12-8 Türkiye'nin üstünlüğüyle devam etti.

DÜN JAPONYA'YA KAYBETTİK
Tayland’daki ilk maçında Filenin Sultanları Japonya’ya setlerde 3-2 kaybetti. Setlerde 2-0 geriye düşen Sultanlar muhteşem bir geri dönüşe imza atıp mücadeleyi karar setine taşısa da sonunu getiremedi.

VARGAS VE SİMGE AKÖZ KADRODAN AYRILDI
2023 FIVB Kadınlar Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, üçüncü hafta kadrosu belli oldu. Vargas ve Simge Aköz kadrodan çıkarılırken yerine Gizem Örge ile Meliha Diken dahil oldu. Santarelli'nin Vargas'ı dinlendirip final etabında kadroya dahil etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ANTALYA'DA TEK MAĞLUBİYET
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında oldukça iyi bir başlangıca imza attı. Filenin Sultanları bu süreçte Güney Kore'yi 3-0, Sırbistan'ı 3-1 ve İtalya'yı 3-0'lık skorlarla geçti. A Milli Kadın Voleybol Takımı oldukça iyi bir performans sergilemesine rağmen Amerika Birleşik Devletleri'ne 3-2 mağlup olarak, Antalya etabını tamamladı.

HONG KONG'DA TEK YENİLGİ
Filenin Sultanları, Hong Kong'da düzenlenen ikinci etap maçlarında da iyi bir performans sergiledi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda'ya set vermedi. Ay-Yıldızlılar diğer maçta Polonya'ya 3-0 kaybetti. Filenin Sultanları ardından oynanan müsabakalarda Kanada'yı 3-0, Dominik Cumhuriyeti'ni ise 3-1'lik skorla mağlup etti.

İŞTE MAÇ PROGRAMI
Milli takımın üçüncü hafta maç programı şöyle (TSİ):

DÜN
Japonya-Türkiye: 3-2

BUGÜN
16.30 Tayland-Türkiye

30 Haziran
16.30 Brezilya-Türkiye

2 Temmuz
09.00 Hırvatistan-Türkiye