Galatasaray Fernando Muslera'ya sürpriz teklif! Kararını sezon sonunda verecek

Fernando Muslera'ya sürpriz teklif! Kararını sezon sonunda verecek

21.02.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Fernando Muslera'ya sürpriz bir teklif yapıldı. Uruguaylı kaleci kararını sezon sonunda verecek.

Fernando Musleraya sürpriz teklif Kararını sezon sonunda verecek

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera İtalyanlar'ın kıskacında. Serie B'de mücadele eden Çizme'nin köklü takımlarından Parma, Serie A'ya yükselmesi halinde kalesini Uruguaylı eldivene emanet etmek istiyor.

Haberin Devamı

İtalyan ekibinin 37 yaşındaki kalecinin menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmede transfer şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Parma'nın Muslera'ya 2 yıllık bir sözleşme teklif etmeyi planladığı belirtildi.

2011 yılından beri Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı formayla büyük başarılara imza atan Muslera'nın transferiyle ilgili kararını sezon sonuna bıraktığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin bu sezon yaptığı teklife olumlu ya da olumsuz anlamda bir dönüş yapmayan Muslera'nın vereceği nihai karar ise merak ediliyor.

Tecrübeli oyuncunun ailesi, ülkesine dönmek istiyor. Muslera ise kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planlıyor. Muslera, bu sezon 38 karşılaşmada forma giydi. Galatasaraylı taraftarların sevgilisi konumundaki Uruguaylı eldiven, 34 gol yerken 16 maçta ise kalesini gole kapattı. 

Haberin Devamı

Galatasaray'ın deneyimli eldiveni Fernando Muslera, kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Uruguaylı kaleci, Süper Lig'de maç başına 0.56 gol yiyerek kariyer rekorunu kırdı. Muslera ayrıca Avrupa'da da en az gol yiyen 3. kaleci.

Yazarlar