Fenerbahçe Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! İstanbul'a gelme sebebi ortaya çıktı

Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! İstanbul'a gelme sebebi ortaya çıktı

22.12.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmaların hız kazandığı süreçte flaş bir öneri geldi. Stefan Savic'in menajerinin Fenerbahçe'ye önerdiği yıldız futbolcu belli oldu.

Fenerbahçeye sürpriz transfer önerisi İstanbula gelme sebebi ortaya çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin Stefan Savic'le ilgilendiği iddiaları sonrası oyuncunun menajerinden yalanlama gelmişti. İstanbul'a gelen Stefan Savic'in menajeri Zarko Pelicic'in Fenerbahçe'ye genç futbolcuyu önerdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Karadağ basınına yaptığı açıklamada Stefan Savic iddialarını yalanlayan Zarko Pelicic'in İstanbul'a gelme sebebi netlik kazandı. Takvim'in haberine göre; Stefan Savic'in de menajerliğini üstlenen Zarko Pelicic, Fenerbahçe'ye Dusan Bakic'i önerdi.

Sarı-lacivertlilere Dusan Bakic'i öneren Zarko Pelicic'in genç futbolcunun son durumunu aktardığı belirtildi.

Belarus ekibiyle sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek Dusan Bakic bu sezon 31 maçta forma giydi. Karadağlı santrfor bu süreçte 10 gol atma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki hücum oyuncusu aynı süreçte 10 asist üretti.

Podgorica altyapısında futbola başlayan Dusan Bakic daha sonra Energetik-BGU, TJK Legion ve Dinamo Minsk formaları giydi. Dusan Bakic'in güncel piyasa değeri 750 bin euro.

Haberin Devamı

24 yaşındaki santrfor, Karadağ Milli Takımı'nda 5 maçta şans buldu.

Yazarlar