Fenerbahçe Fenerbahçe'ye sakatlık şoku! Fred oyuna devam edemedi

Fenerbahçe'ye sakatlık şoku! Fred oyuna devam edemedi

21.01.2024 - 18:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 21’inci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı. Mücadelede sarı-lacivertli ekip sakatlık şoku da yaşadı.

Fenerbahçeye sakatlık şoku Fred oyuna devam edemedi

Süper Lig'in 21'inci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Fenerbahçe, yıldız futbolcu Fred'in sakatlığıyla da sarsıldı. 

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ İRFAN CAN AÇTI

Bu sezon gösterdiği performanslarla Fenerbahçe taraftarlarının beğenisini kazanan İrfan Can Kahveci, mücadelenin 12. dakikasında sarı-lacivertli, ekibi öne geçirmeyi başardı.

Ön alan baskısıyla topu kazanan Fred savunma arkasına sarkan Syzmanski'yi topla buluşturdu. Szymanski ceza sahası yayının içerisindeki Tadic'e pasını aktardı, Tadic gelen topu tekte İrfan Can'ın önüne bıraktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan İrfan topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçeye sakatlık şoku Fred oyuna devam edemedi

EMRE KILINÇ DENGEYİ GETİRDİ

Konuk ekibin 62. dakikada kazandığı serbest vuruşta Emre Kılınç kaleye çok sert bir top gönderdi. Kaleci Livakovic topu çeldi.

Top oyun alanını terk ettikten sonra VAR devreye girdi ve topun tamamının çizgiyi geçtiği belirlendi. Samsunspor bu golle Fenerbahçe karşısında eşitliği yakaladı.

Haberin Devamı

FRED DEVAM EDEMEDİ

Maçın 85'inci dakikasında sakatlanan Brezilyalı yıldız Fred oyuna devam edemedi. Tecrübeli orta saha 86'ncı dakikada yerini Rade Krunic'e bıraktı.

Fenerbahçeye sakatlık şoku Fred oyuna devam edemedi

FRED'SİZ FENERBAHÇE

Bu sezon Fenerbahçe orta sahasının adeta bel kemiğini oluşturan Fred'in olmadığı maçlarda sarı-lacivertli ekip oldukça zorlanıyor. Fenerbahçe bu sezon Fred'in oynamadığı 5 Süper Lig maçının 3'ünde puan kaybetti. Konferans Ligi'nde forma giymediği 2 maçta ise mağlubiyet aldı. 

3. KEZ PUAN KAYBI

Süper Lig’de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında önemli iki puan kaybetti. Sarı-lacivertliler bu sezon sahasında 3. kez puan kaybı yaşadı.

Yazarlar