Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde piyangosu! Serie A devleri transfer için teklif yaptı

Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde piyangosu! Serie A devleri transfer için teklif yaptı

26.01.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki savunmacısı Jayden Oosterwolde için Serie A devlerinin harekete geçtiği öğrenildi. Çizme temsilcilerinin Fenerbahçe'ye sunduğu teklif belli oldu.

Fenerbahçeye Jayden Oosterwolde piyangosu Serie A devleri transfer için teklif yaptı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde'un son dönemde gösterdiği performansla birlikte Avrupa devlerinin radarına girdiği ortaya çıktı. İtalya'nın 2 devinin, sarı-lacivertlilerin genç yıldızının peşine düştüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sezon başında kiralık olarak takımdan ayrılması beklenen ancak İsmail Kartal'ın raporu sonrası takımda kalan Jayden Oosterwolde'un Twente maçıyla birlikte görev almaya başladığı stoper pozisyonundaki performansının dikkat çektiği belirtildi.

Sporx'in haberine göre; Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'de sol stoperde gösterdiği perfomans sonrası Avrupa'nın devlerinin radarına girdi. Fenerbahçe'ye 7 milyon euroluk transfer teklifleri geldiği ancak sarı-lacivertlilerin bunları geri çevirdiği aktarıldı.

Avrupa'dan çok sayıda kulübün takip ettiği Jayden Oosterwolde için Napoli ile Milan'ın en ciddi talipler olduğu öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcu için Çizme devlerinin bonuslarla birlikte 15 milyon euroluk teklifte bulunduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki katkısı nedeniyle Jayden Oosterwolde'u ara transfer döneminde göndermeme kararı aldığı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin, Hollandalı futbolcunun taliplerine bu durumu bildirdiği öğrenildi. İsmail Kartal'ın da tekliflerin sezon sonunda değerlendirilmesi yönünde rapor verdiği kaydedildi.

22 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Fenerbahçe'de 30 maça çıktı. Savunmadaki katkısının yanı sıra Jayden Oosterwolde, 1 gol sevinci yaşadı. Hollandalı futbolcunun, sarı-lacivertliler ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 22 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde daha sonra Parma'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu devre arasında Jayden Oosterwolde için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar