Fenerbahçe Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oluyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oluyor

13.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam edecek Fenerbahçe’de rakipler bugün belli oluyor. İlk kez bu turnuvada yer alacak sarı-lacivertliler play-off etabından katılıyor.

Fenerbahçenin UEFA Avrupa Konferans Ligindeki rakibi belli oluyor

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda 6 puanla 3. sırada kalan ve Konferans Ligi’ne giden Fenerbahçe’nin rakipleri bugün belli oluyor. TSİ 16.00’da yapılacak kurada sarı-lacivertlilerin play-off etabında kiminle oynayacağı öğrenilecek.

UEFA’nın İsviçre’deki merkezi Nyon’da çekilecek kura EXXEN Spor’dan yayınlanacak.

Haberin Devamı

Bu turnuvada ilk kez boy gösterecek Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri şöyle: Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Partizan (Sırbistan), Bodo/Glimt (Norveç), Randers (Danimarka), Slavia Prag (Çekya), PAOK (Yunanistan), Tottenham (İngiltere) ya da Vitesse (Hollanda) ve Karabağ (Azerbaycan).

UEFA Konferans Ligi’nde play-Off maçları ise 17 ve 24 Şubat 2022 tarihlerinde eleme usulüne göre oynanacak. Fenerbahçe, play-off aşamasını geçmesi halinde son 16 turuna adını yazdıracak.

Tottenham merakı

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’da 13 isimde koronavirüs testinin pozitif gelmesi sonrası Konferans Ligi’ndeki son oynanacak Rennes maçına çıkılamadı. UEFA maçın oynanmamasına karar verince Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında bir değişim söz konusu olacak. Eğer UEFA, Tottenham’ı hükmen mağlup sayarsa sarı-lacivertliler muhtemel rakipleri arasına Hollanda’dan Vitesse girecek.

Haberin Devamı