Fenerbahçe Fenerbahçe'den devre arasında golcü takviyesi!

Fenerbahçe'den devre arasında golcü takviyesi!

07.10.2023 - 15:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşanıyor. Devre arasında yıldız isimle yollarını ayırması beklenen sarı-lacivertli kulüp yeni golcü için harekete geçti.

Fenerbahçeden devre arasında golcü takviyesi

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde İsmail Kartal ile yüksek bir performans yakalayan Fenerbahçe devre arası için şimdiden planlarını yapıyor. Yıldız isimle yollarını ayırması beklenen sarı-lacivertli kulüp yeni golcü için harekete geçti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ARA VERMEDİ
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, İstanbul'a gelmesinin ardından ara vermeden Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Ligde ve Avrupa’da yoluna kayıpsız devam eden ve her iki kulvarda da lider durumda bulunan Fenerbahçemiz, Slovakya’da Sprtak Trnava’yı 2-1 yendiği maçın ardından pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı" denildi.

İDMAN METODU ETKİLİ OLDU
Fenerbahçe’nin bu sezonki başarısında birçok faktör önemli rol oynuyor. Bunlardan biri de, antrenman çeşidi ve temposu. Güçlü ve kaliteli bir kadroya sahip bulunan sarı-lacivertlilerde antrenmanlar hem tempolu hem de eğlenceli geçiyor. Teknik Direktör İsmail Kartal bunun dengesini iyi kuruyor. Haftada iki karşılaşma oynandığı için şu an tempo düşük olsa da, maç temposunun yoğun olmadığı dönemlerde Fenerbahçe'de adeta maç temposunda antrenmanlar yapıldı

Haberin Devamı

BATSHUAYI İLE YOLLAR AYRILABİLİR
Fenerbahçe'de devre arası Michy Batshuayi ile yolların ayrılması bekleniyor. Belçikalı forvetin sürekli yedek kalması ve bunu sorun etmesi nedeniyle ayrılığın gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçeden devre arasında golcü takviyesi

TRANSFER GERÇEKLEŞMEMİŞTİ
Bilindiği gibi yıldız oyuncu, yaz transfer sezonunun son günlerinde İngiliz ekibi Nottingham Forest'tan teklif almış ancak transfer gerçekleşmemişti. Koç, "Batshuayi'ye son dakika bir teklif geldi, onun da orada bitmemiş bir hikayesi var. Kaldığı için çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

ÖNEMLİ YILDIZLARLA TEMASA GEÇİLDİ
Sarı-Lacivertliler'in Ocak ayı transfer döneminde bir forvet oyuncusunu kadrosuna katacağı ve bunun için çalışmalara başladığı belirtildi. Takvim'in haberine göre Fenerbahçe futbol direktörü Mario Branco'nun golcü transferi için arayışlara başladığı ve önemli yıldızlarla temasa geçtiği bildirildi.

6 NUMARA TRANSFERİ DE VAR
Yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Cengiz Ünder, Fred ve Szymanski gibi ünlü yıldızları kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetim bu yatırımın semeresini almaya başladı. Fenerbahçe'nin kurmayları rotayı teknik direktör İsmail Kartal'ın talebi doğrultusunda 6 numara transferine çevirdi.

Haberin Devamı

Yazarlar