Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un prensi imzayı atıyor! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un prensi imzayı atıyor! Anlaşma sağlandı

30.12.2022 - 22:02 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe 'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, dış transfer çalışmalarının yanı sıra iç transfer çalışmalarına da hız verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçede Jorge Jesusun prensi imzayı atıyor Anlaşma sağlandı

Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Fenerbahçe, ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda daha da güçlenmek istiyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, takımda önemli bir rol üstlenen ve teknik direktör Jorge Jesus'un gözüne girmeyi başaran futbolcunun sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

JESUS'UN LİDERLİK HESAPLARI

Süper Lig’de 4-0’lık Atakaş Hatayspor maçıyla beraber yeniden moral toplayan Fenerbahçe, yeni bir galibiyet serisi yakalamak ve liderliği kalıcı olarak elde etmenin hesaplarını yapıyor. Jorge Jesus ve öğrencileri, Antalyaspor deplasmanı, içeride Galatasaray derbisi ve daha sonra tekrar deplasmanda oynanacak Gaziantep FK maçlarını kazanıp 3’te 3 yapmayı amaçlıyor.

Fenerbahçede Jorge Jesusun prensi imzayı atıyor Anlaşma sağlandı

Böylece sarı-lacivertliler hiçbir rakibine bakmadan ligin ilk yarısını zirvede tamamlamayı hedefliyor. Dünya Kupası arasından önce olduğu gibi psikolojik üstünlüğü yeniden kazanmak isteyen Fenerbahçe’de bu süreç son derece kritik görülüyor.

Haberin Devamı

TRANSFER PLANLARI

Ara transfer döneminde savunma başta olmak üzere takıma takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, bir yandan da iç transferde futbolcularıyla yeni sözleşmeler imzalamayı hedefliyor. Sarı-lacivertli ekibin iç transferdeki ilk hedefi ise İsmail Yüksek.

Fenerbahçede Jorge Jesusun prensi imzayı atıyor Anlaşma sağlandı

JORGE JESUS ETKİSİ

Jorge Jesus ile bu sezon adeta bambaşka bir görüntü çizen, gelişiminde Portekizli çalıştırıcının büyük bir desteği olan İsmail Yüksek, sezon başından bu yana tecrübeli hocanın gözdeleri arasında yer alıyor. Bu sezonki performansıyla hem taraftarların hem de spor kamuoyunun övgü dolu sözler sarf ettiği genç futbolcu ayrıca bu başarısıyla A Milli Futbol Takımı'na da çağrıldı.

MİLLİ TAKIMDA BOY GÖSTERDİ

Bu sezon milli takım maçları da dahil olmak üzere 17 karşılaşmada forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. Stefan Kuntz'un milli takım daveti üzerine ilk kez Ay Yıldızlı formayı 22 Eylül 2022'de oynanan Lüksemburg maçında son 10 dakika oyuna girmiş ve 87. dakikada bir de gol atarak millilerin sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmasını sağlamıştı.

Genç orta sahanın piyasa değeri 4.8 milyon euro olarak görülüyor.

Fenerbahçede Jorge Jesusun prensi imzayı atıyor Anlaşma sağlandı

ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, İsmail Yüksek ile sözleşmesinin 2027 yılına dek uzatılması konusunda anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı