Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred bekleyişi! Yusuf Akçiçek sevindirdi

Fenerbahçe'de Fred bekleyişi! Yusuf Akçiçek sevindirdi

11.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ilk 11’inde değişilmez isimlerin başında gelen yıldız futbolcunun Pendikspor maçında sakatlanması en büyük darbeydi. Fred’in son idmana çıkması sarı-lacivertilerde umut oldu.

Fenerbahçede Fred bekleyişi Yusuf Akçiçek sevindirdi

Fenerbahçe’de stoper krizinin takımı etkilediği düşünülürken, yaşanan düşüşte Fred’in olmayışının başrolü oynadığı öğrenildi. Sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıktıktan sonra Teknik Direktör İsmail Kartal’ın ilk 11’de vazgeçilmezleri arasına giren yıldız futbolcu, Pendikspor maçının ilk dakikalarında sakatlanıp oyundan çıkmıştı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde, Fred’in olmadığı maçlarda ilk göze çarpan ise hem temponun düşmesi hem de takımın atağa çıkamaması ve oyun kuramaması oldu. Fenerbahçe, tecrübeli futbolcunun sahada olduğu mücadelelerde orta sahada daha rahat tempo yapıp, hemen topu kaparak atağa çıkabiliyor, daha az pozisyon veriyordu.

Bu yüzden stoperden çok sahada aranan isim Fred oldu. Brezilyalı futbolcunun son idmana çıkması umut yaratırken Teknik Direktör İsmail Kartal Adana Demirspor maçı için son kararı yarın verecek.
Öte yandan önce Trendyol Süper Lig’de, ardından da UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde namağlup unvanını kaybeden Fenerbahçe’de yönetimin bu durumu normal olarak karşıladığı ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli idarecilerin lig maçında 4, Avrupa’daki mücadelede ise 5 stoperin olmadığını, ayrıca Fred’in de forma giyememesi nedeniyle mağlubiyetlerin geldiğini düşündüğü öğrenildi. Yönetimin hangi takım olursa olsun ilk 11’den bu kadar eksik vermesi halinde söz konusu kayıpları yaşayacağını savunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Adana Demirspor maçı öncesi stoper sıkıntısı devam ederken, 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek’in, Ludogorets deplasmanında ortaya koyduğu performans teknik heyeti sevindirdi. Oyuncu için, “Avrupa maçında onu oynatarak ne kadar güvendiğimizi gösterdik” ifadelerini kullanan Teknik Direktör İsmail Kartal, Yusuf’a Adana Demirspor mücadelesinde de şans verebilecek.

Yazarlar