Fenerbahçe Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'den kariyer sezonu! Edin Dzeko'dan dikkat çeken istatistik

Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'den kariyer sezonu! Edin Dzeko'dan dikkat çeken istatistik

02.03.2024 - 19:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28'inci haftasında Hatayspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerde Bright Osayi Samuel'in performansı dikkat çekti. Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko ise ilginç bir başarıya imza attı.

Fenerbahçede Bright Osayi Samuelden kariyer sezonu Edin Dzekodan dikkat çeken istatistik

Süper Lig'in 28'inci haftasında Hatayspor, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın ilk yarısında fileleri havalandıran Bright Osayi Samuel'in performansı parmak ısırttı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı Edin Dzeko ise şaşırtan bir başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin Stadyumu'nda oynanan maçta Edin Dzeko ve Bright Osayi Samuel'i ilk 11'de tercih etti. Sarı-lacivertlilerin 25'inci dakikada geliştirdiği atakta Edin Dzeko'nun pasında Bright Osayi Samuel fileleri havalandırdı.

Fenerbahçede Bright Osayi Samuelden kariyer sezonu Edin Dzekodan dikkat çeken istatistik

Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi Samuel attığı bu golle birlikte, bu sezon 3'üncü kez rakip fileleri havalandırdı. Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe formasıyla en çok gol attığı sezonu yaşamaya başladı.

Bright Osayi Samuel'e gol pası veren Edin Dzeko'nun dikkat çeken bir istatistiği de ortaya çıktı. Bosna Hersekli forvet, bu sezon dış sahada oynanan maçlarda yaptığı tüm asistleri Bright Osayi Samuel'e yapma başarısı gösterdi.

Edin Dzeko daha önce Ankaragücü deplasmanında, Bright Osayi Samuel'e gol atma fırsatı vermişti. Bright Osayi Samuel ise iç sahadaki Hatayspor maçının ardından deplasmandaki müsabakada da rakibini boş geçmemiş oldu.