Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! Transfer için resmi teklif yapıldı

Fenerbahçe'de ayrılık! Transfer için resmi teklif yapıldı

26.09.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Sezona Jorge Jesus yönetiminde hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gündeme geldi. Transfer için resmi teklif yapıldı.

Fenerbahçede ayrılık Transfer için resmi teklif yapıldı

Süper Lig'de ve Avrupa'da aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Fenerbahçe'de transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Jesus'un süre vermediği yıldız oyuncu için resmi teklif geldi. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

JESUS RAPORU VERDİ! FENERBAHÇE'NİN KASASI DOLACAK

Ligde şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe , sezon sonu geldiğinde futbolcu satışlarından gelir elde etmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertlilerde, birçok genç ve potansiyelli futbolcunun, yüksek bonservis bedeliyle ayrılma olasılığı bulunuyor.

Bruno Fernandes, Ruben Dias ve Darwin Nunez gibi isimleri dünya futboluna kazandıran Jesus’un varlığı da, bu olasılığı güçlendiriyor. Portekizli teknik adam, sarı lacivertli takımda değerini katlayacak isimlerle yakından ilgileniyor.

Özellikle 7 ismin, Teknik Direktör Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte potansiyelini yukarıya çıkarması bekleniyor.

TRT Spor'da yer alan habere göre Sarı-lacivertli takımda, Osayi Samuel, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Attila Szalai, Rossi, Arda ve Crespo ön plana çıkan futbolcular.

Haberin Devamı

Öte yandan Jorge Jesus, yüksek potansiyele sahip futbolculardan önemli gelir elde edilebileceğini Fenerbahçe yönetimine bir raporla iletti. Sarı lacivertli yönetimin bu planlamadan memnuniyet duyduğu öğrenildi.

Ayrıca yaş ortalaması 25.9 olan Fenerbahçe'yi, birçok Avrupa devinin scout ekibi de yakından izliyor.

Fenerbahçede ayrılık Transfer için resmi teklif yapıldı

FORVET KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Fenerbahçe’de geçmiş dönemde alınan kötü sonuçların ve zirve yarışından uzak kalınmasının en büyük sebebi doğru forvet hattının kurulamamasıydı. Ancak Jorge Jesus’un gelişi ile tam tersi oldu ve yapılan başarılı tercihlerle bütün her şey değişti.

Başkan Ali Koç göreve geldikten sonra forvete birçok takviye yapıldı. Önce Slimani gibi tanınmış yıldız bir golcü alınsa da etkili olamaladı. İkinci golcü olarak alınan Vedat Muric patlama yaptı ve birinci forvet transferinden vazgeçildi. Tüm sezon onu da yedekleyecek bir isim yoktu. İkinci yarı düşüş yaşandı.

Bu sezon ise en doğru hücum hattı kurulmuş gibi duruyor. Biraz geç oluşturulsa da sarı-lacivertlerin hücum hattında birbirinden farklı üç golcü bulunuyor. Takımın birinci forveti ise Joao Pedro... Yıldız futbolcunun en büyük özelliği ceza sahasında etkili oluşu. Burada topla buluştuğunda skor üretme oranı çok yüksek. Serie A tarihinin de en çok gol atan Brezilyalı oyuncuları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık Transfer için resmi teklif yapıldı

Takımın diğer golcüsü de Valencia. Futbolcu skorer bir isim olmasının yanısıra kanatta da görev yapabiliyor. Bu da onu farklı kılıyor. Maç içinde farklı bir role bürünebiliyor. Takıma son katılan Batshuayi ise fiziksel özellikleri ile ön plana çıkıyor. Bitirici noktada zaman zaman sıkıntı yaşasa da sahada basmadık yer bırakmıyor. Ceza sahasında da taç çizgisinde de rakibe baskı yapıyor. Bu da takım savunmasını ileri uçtan başlatıyor.

Öte yandan bu isimlerin yanında Serdar Dursun yerli olarak büyük bir avantaj sunuyor. Mücadelesi, profesyonelliği, hava toplarına hakimiyetinin yanısıra sürpriz vuruşları ile golcü portföyünü zenginleştiryor.

JESUS BİRÇOK İSMİ AVRUPA KADROSUNA DAHİL ETMEDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA'ya bildirilen kadroya birçok ismi yazmadı. Sarı-lacivertlilerde Lemos, Novak ve Serdar Dursun kadroda kendine yer bulamazken yeni transfer Bruma'nın da UEFA Avrupa Ligi listesine bildirilmemesi dikkat çekti. Portekizli kanat oyuncusu, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'tan sonra yaz döneminde yaptığı ilk transferdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık Transfer için resmi teklif yapıldı

FİLİP NOVAK İÇİN RESMİ TEKLİF

Fenerbahçe'de, ilk yarı için lisansı çıkartılmayan isimlerden biri olan Filip Novak için sürpriz bir teklif geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Jazira, Çek savunma oyuncusu için sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı.

Novak transferinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye, 2020 yazında Trabzonspor'dan bedelsiz olarak transfer olan Novak, geçen sezon 27 maçta forma giyerken, 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçede ayrılık Transfer için resmi teklif yapıldı